Nieuw
Steam

Steam gift card 50 euro

€ 20,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Het ultieme geschenk voor elke gamer is hier: de Steam Gift Card van 50 euro. Met deze cadeaukaart kun je duiken in de wereld van duizenden games, DLC's, software en andere artikelen op het toonaangevende gamingplatform, Steam. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die zijn spelbibliotheek wil aanvullen, of iemand die net begint en op zoek is naar iets om in op te gaan, deze cadeaukaart biedt een veelheid aan mogelijkheden om jouw gamingervaring te verbeteren.

Waarom een Steam Gift Card?: 

  • Veelzijdigheid: Met de Steam Gift Card van 50 euro kun je elke aankoop doen op het Steam-platform, van de laatste blockbuster-games tot bekroonde indie-titels, van nuttige software tot innovatieve hardware.
  • Eenvoud: Het inwisselen van de cadeaukaart is ongelooflijk eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is een gratis Steam-account om je tegoed te activeren. 
  • Uitstekend cadeau: Deze cadeaukaart is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Het geeft de ontvanger de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan games en items op het Steam-platform.
  • Geen vervaldatum: Deze cadeaukaart heeft geen vervaldatum. Je kunt hem gebruiken wanneer het jou het beste uitkomt, of dat nu meteen is of in de toekomst.

Compatibiliteit

De Steam Gift Card van 50 euro is compatibel met elk platform waarop de Steam client draait, waaronder Windows, macOS en Linux. Voor het inwisselen van de Steam Gift Card is een gratis Steam-account vereist.

Laad je Steam-portemonnee op in drie eenvoudige stappen

  1. Log in op de portemonnee van je Steam-account hier
  2. Voer je pincode in en klik op Doorgaan.
  3. Indien van toepassing wordt de waarde van uw kaart omgerekend van euro's naar je eigen valuta. Om deze reden kan het zijn dat je gevraagd wordt om je adres op te geven