Prepaid Beltegoed

Mobiel bellen met volledige controle.

Koop vandaag nog je prepaid beltegoed online en bel voordelig mobiel.

Meer beltegoed


Meer giftcards


Meer informatie over Prepaid Beltegoed

Prepaid Beltegoed

Prepaid bellen geeft je de voordelen van onbezorgd bellen zonder verplichtingen en met grip op je kosten.

Bellen met een prepaid pakket kan zonder het afsluiten van een abonnement en is meestal anoniem. Je bent niet geregistreerd bij de provider en kan op elk moment besluiten om het telefoonnummer niet langer te gebruiken.

Bij prepaid bellen koop je van te voren Prepaid beltegoed waarmee je kan bellen totdat het op is. Je kan dan opnieuw Prepaid beltegoed kopen en laten bijschrijven bij je belminuten.

Om beltegoed bij te schrijven bij je belminuten bel je meestal met een specifiek nummer dat je van je prepaid provider hebt gekregen. Je kan vervolgens je opwaardeercode intoetsen en het geld wordt dan direct bijgeschreven bij je belminuten.

Het kopen van Prepaid beltegoed kan in de winkel en online. Je krijgt in bijdoe gevallen een opwaardeercode waarmee je het beltegoed bedrag telefonisch kan laten bijschrijven. Als je beltegoed in de winkel koopt staat deze code vaak op een kaartje of op je bon. Indien je beltegoed online koop ontvang je de code per sms en/of e-mail.

Als je een prepaid pakket gebruik kun je ook gewoon sms-en. Bij de meeste beltegoed providers is een sms even duur als een minuut bellen..

Meer informatie

Samen gamen? Het liefst met Xbox Live Gold!
  • Klantenwaardering: 8,7
  • Snel opwaarderen met de app
  • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017