De vernieuwde Prepaid app van Opwaarderen.nl

Je beltegoed opwaarderen kan ook met de vernieuwde Opwaarderen app. Daarmee kan je altijd en overal nog gemakkelijker beltegoed kopen voor je smartphone, iPad of tablet. Betalen via dit prepaid app gaat vliegensvlug en is uiterst gemakkelijk. Je hoeft je zelfs niet te registreren om een aankoop te kunnen doen. We hebben ons prepaid app minimalistisch gehouden en alle aandacht is uitgegaan naar het gemak van de gebruikers.

Als je zonder stress je beltegoed opwaarderen wilt, is dit de prepaid app voor jou. Lees de beoordelingen van andere gebruikers maar eens, en je zult zien dat al ons klanten tevreden zijn. Ons apps worden gemiddeld beoordeelt met een 4.5 van de 5 sterren!

Download de prepaid app gratis op Google Play en de App Store.

Met ons prepaid app kan je betalen via iDeal, creditcard, PayPal, bankoverschrijving of AfterPay.

Alle providers in één app

In de prepaid app van Opwaarderen.nl zijn bijna alle in Nederland opererende providers opgenomen. Dat betekent dat wij vrijwel iedereen probleemloos en snel van het gewenste beltegoed kunnen voorzien, waar en wanneer dan ook. De volgende providers zijn beschikbaar:

Lycamobile

Lebara

KPN

Odido

Ortel mobile

L-mobi

GT Mobile

Staat jouw provider er niet bij, of zou je graag meer producten in ons prepaid beltegoed app willen vinden, laat het ons dan even weten via dit contactformulier.