Ortel 5 euro Mobile prepaid beltegoed

Ortel Mobile 5 euro beltegoed is de perfecte manier om in contact te blijven met familie en vrienden. Met het prepaid pakket van Ortel Mobile kun je genieten van voordelige tarieven voor oproepen naar binnen- en buitenland, sms'en, dataopties en andere functies. je kunt kiezen uit verschillende plannen die zijn afgestemd op jouw behoeften.

Door het Ortel Mobile beltegoed van 5 euro te gebruiken, krijg je een vast tarief voor nationale gesprekken zonder verrassingen op je rekening aan het einde van de maand. Je geniet van lage tarieven voor internationale gesprekken, terwijl je ook toegang hebt tot een groot aantal functies zoals nummerweergave, voicemail en meer. Ortel Mobile biedt ook data pakketten aan tegen een aantrekkelijk tarief zodat je onderweg verbonden kunt blijven.

Met het Ortel Mobile beltegoed van 5 euro kun je profiteren van extra kortingen en bonusminuten bij het opwaarderen van je account. Je hoeft niet bang te zijn dat je beltegoed opraakt, want je kunt je nummer in een paar eenvoudige stappen opwaarderen.

Dus waarom begin je vandaag niet met Ortel Mobile 5 euro beltegoed? Geniet van geweldige kwaliteitsdiensten tegen gereduceerde prijzen en blijf in contact met iedereen die u lief is! Met het 5 euro beltegoed van Ortel Mobile is verbonden blijven gemakkelijk en betaalbaar.

Meld je nu aan en ontvang vandaag nog jouw 5 euro beltegoed! Geniet van de vrijheid van communicatie met Ortel Mobile. Blijf verbonden met iedereen, altijd en overal!

Ortel beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Ortel beltegoed op te waarderen:
 

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies voor optie 9.
  3. Voer de opwaardeercode in.

Je Ortel beltegoed is opgewaardeerd!

Let op. Voor opwaarderen in het buitenland bel je naar +316 1200 1244

Na elke opwaardering is je Ortel Mobile beltegoed 6 maanden geldig. Je dient ook minstens 1x per 6 maanden je beltegoed te verhogen d.m.v. een opwaardering om de Ortel Mobile simkaart actief te houden. Wanneer je langer dan 6 maanden geen opwaadering hebt gedaan komt de kaart te vervallen. Je hebt in dit geval nog 1 maand om een opwaardering te doen op de Ortel Mobile simkaart waarna deze nog gedeblokkeerd zal worden.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!