Ortel

Ortel 5 euro Mobile prepaid beltegoed

€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00

1

Geldig in Nederland
Direct geleverd

Ontdek de vrijheid van voordelig mobiel bellen en surfen met het Ortel 5 euro beltegoed. Of je nu contact wilt houden met je dierbaren, op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, of gewoon wilt genieten van je favoriete apps, Ortel Mobile heeft je gedekt. Dankzij de heldere, eerlijke tarieven en de flexibiliteit van prepaid, ben je altijd in controle over je kosten. Ontdek vandaag nog de voordelen van Ortel 5 euro beltegoed!

Waarom Ortel beltegoed?:  

  • Betaalbaar: Het Ortel 5 euro beltegoed biedt lage tarieven voor zowel lokale als internationale gesprekken.
  • Veelzijdig: Dit beltegoed kan gebruikt worden voor oproepen, sms'en en datadiensten, zodat je alle mobiele diensten kunt gebruiken die je nodig hebt.
  • Geen verborgen kosten: Geen verborgen kosten of verrassingen. Met Ortel prepaid betaal je alleen voor wat je gebruikt.
  • Eenvoudig te gebruiken: Het Ortel beltegoed kan snel en gemakkelijk worden geactiveerd en gebruikt, zodat je binnen enkele momenten weer online bent.

Compatibiliteit

Het Ortel 5 euro beltegoed is compatibel met alle mobiele telefoons die een simkaart ondersteunen, ongeacht of je een iPhone, Android, of een telefoon met een ander besturingssysteem hebt. Dankzij de brede compatibiliteit en eenvoudige set-up is het gemakkelijk om het Ortel beltegoed te gebruiken op het toestel van jouw keuze. Begin vandaag nog met het genieten van de eenvoud en waarde van Ortel 5 euro beltegoed!

Ortel beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Ortel beltegoed op te waarderen:
 

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies voor optie 9.
  3. Voer de opwaardeercode in.

Je Ortel beltegoed is opgewaardeerd!

Let op. Voor opwaarderen in het buitenland bel je naar +316 1200 1244

Na elke opwaardering is je Ortel Mobile beltegoed 6 maanden geldig. Je dient ook minstens 1x per 6 maanden je beltegoed te verhogen d.m.v. een opwaardering om de Ortel Mobile simkaart actief te houden. Wanneer je langer dan 6 maanden geen opwaadering hebt gedaan komt de kaart te vervallen. Je hebt in dit geval nog 1 maand om een opwaardering te doen op de Ortel Mobile simkaart waarna deze nog gedeblokkeerd zal worden.