Ortel 10 euro Mobile prepaid beltegoed

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om het maximale uit je mobiele telefoon te halen, dan is Ortel Mobile 10 euro beltegoed de perfecte oplossing. Met deze prepaid belkaart kun je genieten van goedkope internationale en binnenlandse gesprekken zonder maandelijkse kosten of verborgen kosten. Deze kaart biedt ook extra voordelen zoals gratis minuten op geselecteerde netwerken en opwaardeermogelijkheden wanneer nodig.

Deze ultieme belkaart biedt je meer dan alleen goedkope tarieven; hij is ook erg handig omdat je hem altijd en overal kunt gebruiken en hij verloopt niet! Het is eenvoudig online te activeren, dus je hoeft niet te wachten op activeringscodes. Je zult ook nooit zonder krediet komen te zitten, want je kunt jouw account altijd opwaarderen met het exacte bedrag dat je nodig hebt.

Bovendien is Ortel Mobile 10 euro beltegoed compatibel met elke mobiele telefoon. Je kunt het ook gebruiken om vaste en mobiele nummers in het buitenland te bellen tegen concurrerende tarieven. Dus of je nu op zoek bent naar een geweldige manier om internationaal te bellen zonder de bank te breken of gewoon een voordelige optie wilt voor jouw huistelefoon, met deze belkaart zit u goed.

Met Ortel Mobile 10 euro beltegoed kun je nu genieten van goedkope en handige internationale gesprekken van overal ter wereld! Koop de jouwe vandaag nog, eenvoudig Ortel opwaarderen.

Ortel beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Ortel beltegoed op te waarderen:
 

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies voor optie 9.
  3. Voer de opwaardeercode in.

Je Ortel beltegoed is opgewaardeerd!

Let op. Voor opwaarderen in het buitenland bel je naar +316 1200 1244

Na elke opwaardering is je Ortel Mobile beltegoed 6 maanden geldig. Je dient ook minstens 1x per 6 maanden je beltegoed te verhogen d.m.v. een opwaardering om de Ortel Mobile simkaart actief te houden. Wanneer je langer dan 6 maanden geen opwaadering hebt gedaan komt de kaart te vervallen. Je hebt in dit geval nog 1 maand om een opwaardering te doen op de Ortel Mobile simkaart waarna deze nog gedeblokkeerd zal worden.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!