Ortel

Ortel 10 euro Mobile prepaid beltegoed

€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Ervaar de vrijheid en flexibiliteit van prepaid met het Ortel 10 euro beltegoed. Houd contact met vrienden en familie, stream je favoriete muziek, of blijf altijd en overal online. Met Ortel's heldere tarieven en de controle die prepaid biedt, zul je nooit voor verrassingen komen te staan. Het is tijd om de gemakken van Ortel 10 euro beltegoed te ontdekken en je mobiele ervaring naar een hoger niveau te tillen!

Waarom Ortel beltegoed?:  

  • Betaalbaar: Profiteer van lage tarieven voor lokale en internationale gesprekken met Ortel 10 euro beltegoed.
  • Veelzijdig: Gebruik dit beltegoed voor oproepen, sms'en en datadiensten, wat betekent dat je altijd en overal verbonden blijft. 
  • Geen verborgen kosten: Geen verborgen kosten of verrassingen. Met Ortel prepaid betaal je alleen voor wat je gebruikt.
  • Eenvoudig te gebruiken: Het Ortel beltegoed kan snel en gemakkelijk worden geactiveerd en gebruikt, zodat je binnen enkele momenten weer online bent.

Compatibiliteit

Het Ortel 10 euro beltegoed is compatibel met alle mobiele telefoons die een simkaart ondersteunen, inclusief iPhones, Android-apparaten en andere smartphones. Het maakt niet uit welk toestel je hebt, met Ortel kun je probleemloos van je beltegoed gebruik maken. Stap vandaag nog over op het Ortel 10 euro beltegoed en ervaar de vrijheid van voordelig, transparant en flexibel mobiel gebruik!

Ortel beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Ortel beltegoed op te waarderen:
 

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies voor optie 9.
  3. Voer de opwaardeercode in.

Je Ortel beltegoed is opgewaardeerd!

Let op. Voor opwaarderen in het buitenland bel je naar +316 1200 1244

Na elke opwaardering is je Ortel Mobile beltegoed 6 maanden geldig. Je dient ook minstens 1x per 6 maanden je beltegoed te verhogen d.m.v. een opwaardering om de Ortel Mobile simkaart actief te houden. Wanneer je langer dan 6 maanden geen opwaadering hebt gedaan komt de kaart te vervallen. Je hebt in dit geval nog 1 maand om een opwaardering te doen op de Ortel Mobile simkaart waarna deze nog gedeblokkeerd zal worden.