header-logo

GT Mobile 20 euro

product-image

Beltegoed

GT-Mobile €20

€ 20

GT-Mobile's 20 euro beltegoed is de perfecte manier om verbonden te blijven en te genieten van alle voordelen die hun netwerk te bieden heeft. Met dit beltegoed kun je eenvoudig en snel bellen, sms'en en internetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je belminuten of data opraken. Of je nu vaak reist of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare communicatiebron, dit beltegoed biedt veel waar voor je geld

Het beltegoed van 20 euro is vrijblijvend - er zijn geen contracten of verborgen kosten aan verbonden. Je hoeft alleen het door jouw gekozen bedrag bij Opwaarderen.nl te kopen en je beschikt over voldoende beltegoed tot jouw volgende opwaardeer beurt.

GT Mobile beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je GT Mobile beltegoed op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu
  3. Voer je opwaardeercode in, afsluitend met een # (hekje)

Optie 2:

Je GT Mobile beltegoed is opgewaardeerd!

  1. Toets op je mobiele telefoon *191* vul je opwaardeercode in en sluit af met een # (hekje)

GT Mobile beltegoed is in de basis onbeperkt geldig. Indien je echter geen opwaardering doet voor 6 aaneengesloten maanden zal je huidige saldo worden bevroren, je hebt dan nog 3 maanden om alsnog een opwaardering te doen. Na 9 maanden komt de GT Mobile simkaart geheel te vervallen en kan je er geen gebruik meer van maken.


Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Volg Opwaarderen

Onze betaalmethodes