Samen gamen? Het liefst met Xbox Live Gold!

26-04-2017

Jouw favoriete games speel je met Xbox Live Gold mega goedkoop! Iedere maand weer kan je als Xbox Live Gold lid gratis games downloaden en tot wel 75% besparen op verschillende games en expansiesets.

Je kunt complexe werelden bouwen met je vrienden of elkaar uitdagen om te kijken wie het beste is. Liever meespelen in gevechtsgames? Ook dat is mogelijk. Of je nou tegen of met je vrienden wilt spelen, het kan allemaal met Xbox Live Gold. Ben je al enthousiast? Koop dan nu een Xbox One Gold card van Opwaarderen.nl of geef er een cadeau aan een vriend of vriendin. Omdat samen spelen gewoon leuker is. Of lees eerst nog even verder over hoe je met Xbox Live Gold goedkoop games kunt spelen.

Xbox Live Gold heeft in mei indrukwekkende aanbiedingen voor Xbox One en Xbox 360. Heb je de Xbox One backwards compatibility? Dan kan je zelfs alle gratis titels spelen!

Xbox One Live Gold

Giana Sisters: Twisted Dreams

Op Xbox One is vanaf begin deze maand het spel Giana Sisters: Twisted Dreams gratis te downloaden. Het platformspel is snel en uitdagend en met een twist. Je kunt wisselen tussen droom- en nachtmerriewerelden voor een spannende gameplay. Maria is namelijk ontvoerd naar de Droomwereld en wordt daar gevangen gehouden door de gemene draak Gurglewocky. Haar zus Giana zal de Droomwereld moeten betreden om Maria te redden. Giana is inmiddels een tiener en in deze fase van haar leven draait alles om verandering. Ze heeft geleerd om invloed uit te oefenen op haar dromen. Dit kan ze gebruiken om tussen dromen te springen en zichzelf te transformeren van type personages. Ondertussen kan Giana kristallen verzamelen om punten te verdienen en geheimen te ontdekken!

Lara Croft and the Temple of Osiris

Vanaf 16 mei t/m 15 juni 2017 is het inmiddels legendarische spel Lara Croft and the Temple of Osiris gratis te downloaden. Dit spel is echt een aanrader als je samen wil gamen met je vrienden, want krachten moeten gebundeld worden om diep in de Egyptische woestijnen de kwaadaardige godheid Set te verslaan! Lara Croft gaat de samenwerking aan met haar concurrent schatzoeker Carter Bell en de gevangengenomen goden Isis en Horus. Je raadt het al: de vier karakters kunnen door vier verschillende spelers bestuurd worden, super leuk dus! Elk karakter bezit unieke wapens en skills.

Voor ons als reden genoeg om Xbox One Live Gold aan te schaffen met een Xbox One Gold card van Opwaarderen.nl, maar ook voor de Xbox 360 zijn er fantastische aanbiedingen!

Xbox 360

Star Wars: The Force Unleashed II

Alle Star Wars fans, opgelet! Schaf zo snel mogelijk jouw Xbox Gold card aan, want vanaf maandag 1 mei is de game Star Wars: The Force Unleashed II gratis te downloaden. Als je fan bent van 'Star Wars: The Force Unleashed' dan komt de naam Starkiller je bekend voor. Maar wat is er nou precies gebeurd met dit hoofdpersonage? Play and find out.

LEGO Star Wars: The Complete Saga

Vanaf 16 mei mogen Xbox Live Gold members de game LEGO Star Wars: The Complete Saga spelen! Het is een combinatie van de game Lego Star Wars: The Video Game en de opvolger Lego Star Wars II: The Original Trilogy en omvat de gehele periode van de zes Star Wars saga films. Het doel is om alle 160 gouden LEGO-stenen te verzamelen die door het spel zijn verspreid. Een aantal stenen kun je kopen in de kantine en de rest verdien je door spelen van de hoofdlevels, premiejagermissies en bonuslevels. May the force be with you!

 

Multiplayer voor iedereen!

Zoals je leest is een abonnement op Xbox Live Gold zeker de moeite waard! Met alle gratis games en afwisseling blijft het leuk om online met vrienden te spelen en alle verschillende genres en games uit te proberen. Dus speel samen jullie favoriete games voor een spotgoedkope prijs met Xbox Live Gold. Koop hieronder jouw Xbox Gold card van Opwaarderen.nl, zodat je in mei vast van alle fantastische games profiteert!

Xbox Gold tegoed

XBOX Gold 3 Maanden (EU)

XBOX Gold 12 Maanden (EU)

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.