Xbox Live Gold

Speel Xbox Live Gold met vrienden, krijg gratis games en exclusie ledenkorting op games in de Xbox Store!

Xbox-account uitbreiden met Xbox Live Gold-kaarten

Het soloverhaal van een game is vaak erg leuk om te spelen. Echter zijn er genoeg games op de markt waarbij het mogelijk is om met andere mensen samen te spelen. Met de Xbox Live Gold-code maken we dat mogelijk. Zo kun je online spelen met vrienden die in hetzelfde spel zitten, of je kunt compleet nieuwe mensen ontmoeten van over de hele wereld. Zo haal je veel meer uit het spel en kun je het ook nog eens veel langer blijven spelen dan wanneer je alleen single player zou spelen.

Met Xbox Live maak je optimaal gebruik van je Xbox. Bij Opwaarderen.nl kan je Xbox Live Gold kopen ter waarde van € 19,99 (3 maanden) en € 59,99 (12 maanden). Wie wil dat nou niet? Klik op het gewenste bedrag en volg de stappen in het bestelproces. Na betaling ontvang je direct een code via e-mail. Deze kan je vervolgens inwisselen op je Xbox. Zo makkelijk is het!

Wat kan ik met een Xbox Live Gold abonnement?

Pak maar alvast je controller, want er is genoeg te doen met een Xbox Live Gold-abonnement. Hier is een lijstje met alle voordelen:

 • Online multiplayer gamen met vrienden of tegen onbekenden in spellen zoals FIFA of Rocket League
 • Gebruik de partychat om met gamers in contact te komen
 • Downloadbare content die alleen verkrijgbaar is voor Gold member
 • Elke maand krijg je een gratis game (Games with Gold)
 • Exclusieve kortingen (Deals with Gold)
 • Met Xbox Live Gold spaar je sneller voor punten die je kunt gebruiken voor Xbox Live Rewards
 • Xbox One gebruikers krijgen toegang tot Home Gold

Maar alle voordelen ga je pas echt ervaren wanneer je het zelf speelt. Want wij kunnen je wel vast garanderen: wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt de Xbox Live Gold-kaarten, wil je nooit meer anders. Een van de meest gekozen abonnementen is die van 12 maanden. Zo heb je een jaar lang maximaal plezier van de Xbox en de games die je samen met vrienden en andere onlinespelers kunt spelen.

Wil jij de beste worden? Dan zal je flink moeten oefenen en natuurlijk hulp krijgen van Xbox Live Gold. Ga met sprongen vooruit en versla de concurrentie!

Xbox-Live Gold 12 maanden afsluiten

Om Xbox Live te kunnen gebruiken heb je een Microsoft-account nodig. Bovendien heb je een Xbox Live-account nodig. Deze kun je binnen enkele minuten aanmaken op je Xbox 360 of Xbox One met je Microsoft-account. De Xbox Live Gold codes die je bij Opwaarderen.nl koopt zijn wereldwijd in te wisselen. Zeker weten dat je niets mist in de onlinewereld en je geen zorgen hoeft te maken over je tegoed? Kies dan het Xbox Live Gold abonnement van 12 maanden. Een jaar lang onbezorgd gameplezier en niet hoeven nadenken over het tegoed. Ideaal toch?

Xbox Live Gold-code inwisselen?

Dit kan je op drie manieren doen. Via de Xbox series X/S, Xbox One, Xbox 360 en via je de browser. Als je de code hebt verzilverd kan je direct genieten van alle onlinefuncties van het Xbox Live Gold-abonnement.

 

Meer over Xbox

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Ga vanaf het hoofdscherm naar rechts tot je bij de Store komt. Onder Games selecteer je 'Gebruik een code'
 3. Klik op 'De code van 25 tekens invoeren'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!
 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Druk op de 'Guide' knop
 3. Ga naar 'Games en apps' en selecteer 'Code inwisselen'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!

Selecteer het gewenste Xbox tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.