XBOX Gold

Koop je Xbox Live Gold 3 maanden €19,99

3m | € 19,99
12m | € 59,99

1

Geldig in Nederland
Direct geleverd

Maak je klaar voor een ongeëvenaarde multiplayer-ervaring met het XBOX Gold 3 maanden Giftcard! Met deze geweldige giftcard krijg je toegang tot de uitgebreide wereld van online gaming en profiteer je van exclusieve voordelen die alleen beschikbaar zijn voor XBOX Gold-leden. Sluit je aan bij een levendige community van gamers en dompel jezelf onder in spannende multiplayer-gevechten, coöperatieve missies en nog veel meer.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

 1. 3 maanden toegang: Met het XBOX Gold 3 maanden tegoed geniet je van maar liefst 3 maanden lang alle voordelen van XBOX Live Gold. Dit geeft je ruim de tijd om nieuwe vrienden te maken, samen te spelen en uitdagingen aan te gaan in je favoriete games.

 2. Online multiplayer: Betreed de multiplayer-arena en speel samen met miljoenen gamers over de hele wereld. Neem het op tegen rivalen in intense gevechten, werk samen met je team om doelstellingen te behalen en bouw waardevolle vriendschappen op.

 3. Maandelijkse gratis games: Als XBOX Gold-lid krijg je elke maand een selectie van gratis games. Download en speel deze spellen zonder extra kosten, en ontdek nieuwe titels die je anders misschien niet had geprobeerd.

 4. Exclusieve deals: Profiteer van exclusieve kortingen op games, add-ons en uitbreidingen in de XBOX Store. Bespaar geld terwijl je je spelbibliotheek uitbreidt met geweldige content.

 5. Games with Gold: Maak deel uit van het Games with Gold-programma en ontvang maandelijks gratis games voor jouw XBOX-console. Geniet van nieuwe avonturen en ontdek titels die je niet wilt missen.

 6. Toegang tot entertainment apps: Naast gamen kun je met XBOX Live Gold ook genieten van je favoriete entertainment-apps. Kijk naar je favoriete films, tv-shows en sportevenementen, allemaal op één plek.

 7. Veilig en betrouwbaar: XBOX Live Gold staat bekend om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Je gegevens zijn goed beschermd en je kunt zonder zorgen genieten van je online gaming-ervaring.

Compatibiliteit

Het XBOX Gold 3 maanden tegoed is compatibel met Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en Windows 10-apparaten. Ervaar naadloze multiplayer-gaming op verschillende platforms en deel je avonturen met vrienden, waar ze ook spelen.

Zet je schrap voor grenzeloos gamen, teamwork en plezier met het XBOX Gold 3 maanden Cadeaubon. Betreed de online wereld en ontdek nieuwe dimensies van gaming die je zeker niet wilt missen!

Opwaardeerinstructies Xbox Series X/S

 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Ga vanaf het hoofdscherm naar rechts tot je bij de Store komt. Onder Games selecteer je 'Gebruik een code'
 3. Klik op 'De code van 25 tekens invoeren'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!

 

Opwaardeerinstructies Xbox One

 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Ga vanaf het hoofdscherm naar rechts tot je bij de Store komt. Onder Games selecteer je 'Gebruik een code'
 3. Klik op 'De code van 25 tekens invoeren'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!

 

Opwaardeerinstructies Xbox 360

 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Druk op de 'Guide' knop
 3. Ga naar 'Games en apps' en selecteer 'Code inwisselen'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!
Selecteer het gewenste Xbox tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.
Algemene informatie