Lycamobile Holland Bundels

Lycamobile Holland Bundel XS

Onbeperkt* nationale minuten en SMS’en

100 minuten naar Lyca Ukraine en Kyivstar

25 minuten naar andere netwerken in Oekraïne

5 GB + 2 GB bonus data bij vernieuwing+ EU Roaming

30 dagen

Meer
XS | € 10,00
S | € 15,00
M | € 20,00
XL | € 29,99
∞ | € 29,99
∞ | € 39,99

1

Direct geleverd

Met de Lycamobile Holland XS bundel krijg je een geweldige prepaid ervaring in Nederland. Deze bundel is speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een voordelige en eenvoudige manier om te bellen, sms'en en internetten. Of je nu lokaal wilt communiceren met vrienden en familie of jezelf wilt updaten met het laatste nieuws en sociale media, de Lycamobile Holland XS bundel biedt je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze mobiele ervaring.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

 • Compleet en voordelig: De Lycamobile Holland XS bundel is een complete en voordelige optie voor jouw mobiele communicatiebehoeften. Met deze bundel heb je toegang tot belminuten, sms'jes en data tegen een betaalbare prijs.
 • Ruime belminuten: Met deze bundel krijg je een ruime hoeveelheid belminuten, waardoor je eindeloos kunt praten met je dierbaren, zonder je zorgen te maken over extra kosten.
 • Voldoende sms'jes: Naast belminuten ontvang je ook voldoende sms'jes om in contact te blijven met vrienden en familie, waar ze zich ook bevinden.
 • Data inclusief: Met de Lycamobile Holland XS bundel krijg je ook data-inclusief, waardoor je toegang hebt tot het internet voor je dagelijkse taken en entertainmentbehoeften.
 • Flexibel en zonder verplichtingen: De Lycamobile Holland XS bundel is een prepaid-optie, wat betekent dat er geen langdurige verplichtingen zijn. Je kunt eenvoudig opwaarderen en je bundel aanpassen wanneer je maar wilt.

Compatibiliteit

De Lycamobile Holland XS bundel is beschikbaar voor alle Lycamobile-klanten in Nederland. Het werkt op alle gangbare mobiele telefoons en maakt gebruik van het betrouwbare Lycamobile-netwerk.

Kies voor de Lycamobile Holland XS bundel en geniet van een complete en betaalbare mobiele ervaring in Nederland. Met Lycamobile heb je alles wat je nodig hebt om verbonden te blijven met je geliefden en de wereld om je heen. Stap vandaag nog over naar de Lycamobile Holland XS bundel en ervaar het gemak en de vrijheid van prepaid bellen, sms'en en internetten!

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

 1. Bel het gratis servicenummer 1244
 2. Volg de gesproken instructies
 3. Vul je opwaardeercode in

Een andere mogelijkheid om Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

 1. Bel naar +31684001244
 2. Kies voor volg de gesproken instructies
 3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #