Vodafone 10 euro prepaid beltegoed

Vodafone opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Vodafone beltegoed op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1200
  2. Volg de stappen in het gesproken menu.
  3. Vul de opwaardeercode in

Optie 2:

  1. Toets *102*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op verzenden

Je Vodafone beltegoed is opgewaardeerd!

Vodafone 10 euro prepaid tegoed is een geweldige manier om toegang te krijgen tot bel- en berichtendiensten zonder dat je een contract nodig hebt. Met dit prepaidtegoed kun je overal ter wereld bellen en gebeld worden via het uitgebreide internationale netwerk van Vodafone. Je hebt ook toegang tot berichtendiensten, zoals SMS en MMS. Verder kun je internetten zonder snelheidsbeperkingen! Dit alles voor een betaalbare prijs van slechts 10 euro.

Het beltegoed heeft geen vervaldatum, dus je kunt het gebruiken wanneer je maar wilt. Bovendien, als het beltegoed van je telefoon op is voor de vervaldatum, kun je het gewoon opnieuw opwaarderen met nog eens 10 euro. Dus het maakt niet uit hoe weinig of hoe vaak je het gebruikt, Vodafone 10 euro beltegoed is een geweldige manier om verbonden te blijven en geld te besparen.

Dus als je een betaalbare en handige manier nodig hebt om toegang te krijgen tot internationale gesprekken en SMS, neem dan vandaag nog het Vodafone 10 euro prepaid tegoed! Geniet van de besparingen en blijf verbonden met je geliefden wanneer je maar wilt. Vraag nu jouw Vodafone 10 euro beltegoed aan!

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Vodafone beltegoed via Opwaarderen.nl heb je drie maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Vodafone

Als je de Vodafone opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 12 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je minimaal eens per 12 maanden nog eens opwaardeert, zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!