Vodafone 20 euro prepaid beltegoed

Vodafone 20 euro prepaid beltegoed is de perfecte manier om verbonden te blijven zonder een contract te hoeven tekenen. Het is ideaal voor incidenteel gebruik, omdat het een breed scala aan voordelen en functies biedt.

Het beltegoed is beschikbaar in verschillende coupures variërend van 10 euro tot 30 euro, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. JE kunt ook op elk moment opwaarderen, zodat je altijd genoeg beltegoed hebt.

Wanneer je een Vodafone prepaid beltegoed van 20 euro koopt, kun je sms'en en bellen binnen Nederland en de EU. JE kunt ook internationale gesprekken voeren tegen lagere tarieven dan bij andere providers.

Bovendien, Vodafone prepaid beltegoed wordt geleverd met een reeks extra functies zoals gratis data, bonusminuten en kortingen op internationale gesprekken. Je kunt ook korting krijgen op roamingpakketten wanneer je naar het buitenland reist.

Het Vodafone prepaid beltegoed is eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Je hoeft het beltegoed alleen maar online bij Opwaarderen.nl te kopen, het te activeren en je oplaadcode in te voeren. Daarna ben je klaar om te gaan!

Dus waarom niet vandaag nog profiteren van de voordelen van Vodafone 20 euro prepaid beltegoed? Geniet van het verbinden met vrienden en familie zonder een contract te tekenen. Blijf in contact zonder je zorgen te maken dat je beltegoed opraakt of te veel uitgeeft aan internationale gesprekken!

Vodafone opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Vodafone beltegoed op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1200
  2. Volg de stappen in het gesproken menu.
  3. Vul de opwaardeercode in

Optie 2:

  1. Toets *102*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op verzenden

Je Vodafone beltegoed is opgewaardeerd!

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Vodafone beltegoed via Opwaarderen.nl heb je drie maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Vodafone

Als je de Vodafone opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 12 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je minimaal eens per 12 maanden nog eens opwaardeert, zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.