Lebara Data

Lebara 3 GB prepaid internet

3 GB + 3 GB internet

Te gebruiken in Nederland en EU

30 dagen

Extra data ontvangen? SMS DATA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Meer
500MB | € 5,00
1GB | € 10,00
3GB | € 15,00
5GB | € 20,00

1

Direct geleverd

**Let Op - Extra data ontvangen? SMS INTER naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

 

Lebara 3GB Prepaid Internet: Uw toegangspoort tot wereldwijde connectiviteit

In een wereld die meer verbonden is dan ooit, is online blijven geen luxe maar een noodzaak. Of je nu een digitale nomade, een student bent, of gewoon iemand die het belangrijk vindt om verbonden te blijven, de Lebara 3GB Prepaid Internet is je betrouwbare partner voor naadloze internettoegang.

Dit product is perfect voor degenen die een flexibele en betaalbare internetoplossing nodig hebben. Met Lebara krijg je toegang tot een wereld vol mogelijkheden, van het bijpraten met vrienden en familie, het streamen van je favoriete shows, tot het gemakkelijk op afstand werken.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • 3GB datategoed: Geniet van voldoende data voor browsen, streamen en verbonden blijven op sociale media.

  • Betrouwbare connectiviteit: Lebara maakt gebruik van het Vodafone-netwerk, wat zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare internettoegang.

  • Internationaal bereik: Perfect voor reizigers of mensen met internationale connecties, Lebara biedt gratis internationale gesprekken bij bepaalde abonnementen.

  • Flexibel en betaalbaar: Met abonnementen vanaf slechts € 5 per maand, biedt Lebara een van de meest betaalbare prepaid internetoplossingen op de markt.

  • Geen kredietcontroles: Lebara maakt het voor iedereen gemakkelijk om verbonden te blijven, zonder kredietcontroles bij aanmelding.

  • Award-winnende waarde: Erkend als het Beste Waarde SIM Only Netwerk door Uswitch in 2021, biedt Lebara uitstekende waar voor je geld.

Compatibiliteit

De Lebara 3GB Prepaid Internet is compatibel met elk apparaat dat SIM-kaarten ondersteunt. Omdat het op het Vodafone-netwerk draait, kun je rekenen op brede dekking en betrouwbare internettoegang in heel het VK en in vele delen van de wereld.

Ervaar de vrijheid van flexibele, betrouwbare en betaalbare internettoegang met Lebara 3 GB Prepaid Internet. Blijf verbonden, blijf online en omarm de wereld van mogelijkheden die ermee gepaard gaan.

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #