Bol

Koop je Bol.com cadeaukaart 10 euro

€ 10,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Met de Bol.com cadeaukaart van 10 euro geef je het perfecte cadeau voor elke gelegenheid! Deze cadeaukaart biedt ontvangers de vrijheid om zelf te kiezen uit een breed scala aan producten, variërend van boeken en elektronica tot mode en beauty. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, de Bol.com cadeaukaart van 10 euro is altijd een schot in de roos. Geef ze de mogelijkheid om zelf iets leuks uit te zoeken en maak hun dag nog specialer!

Waarom een Bol.com cadeaukaart?  

  • Veel keuze: Met de Bol.com cadeaukaart kunnen ontvangers zelf beslissen wat ze willen kopen, waardoor ze hun cadeau volledig kunnen afstemmen op hun eigen voorkeuren en behoeften.
  • Leuk als cadeau: Dit is de perfecte manier om te laten zien hoeveel ze voor je betekenen en het kan voor elke gelegenheid gebruikt worden, van verjaardagen tot feestdagen.
  • Makkelijk in gebruik: De cadeaukaart kan eenvoudig worden ingewisseld tijdens het afrekenen op bol.com. Het saldo wordt automatisch verrekend, waardoor het winkelen snel en probleemloos verloopt.
  • Flexibele waarde: Met een waarde van 10 euro kunnen ontvangers zelf bepalen hoe ze het bedrag willen besteden. Ze kunnen het volledige bedrag gebruiken of het saldo opsparen voor een later moment.

Compatibiliteit

De Bol.com cadeaukaart is geldig op de website van Bol.com en kan worden gebruikt om producten te kopen in verschillende categorieën. Het is compatibel met alle apparaten met internettoegang, waaronder computers, laptops, smartphones en tablets. Geef iemand de vrijheid om te winkelen bij Bol.com met de veelzijdige Bol.com cadeaukaart van 10 euro!

Bol.com 10 euro cadeaukaart verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Bol.com cadeaukaart van 10 euro in te wisselen:

  1. Kies de producten die je wilt kopen en klik op ‘Bestellen’
  2. Klik op ‘Code invoeren’, er verschijnt een invulveld
  3. Vul hier het gift card nummer en klik op ‘Toevoegen’
  4. Vul de PIN code in (de laatste 6 cijfers van het serienummer, je vindt deze onderaan in de aflevermail)

Je Bol.com tegoed is aangevuld!