Bol

Koop je Bol.com cadeaukaart 25 euro

€ 10,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Met de Bol.com cadeaukaart van 25 euro geef je een geweldig cadeau dat de ontvanger de vrijheid geeft om zelf iets moois uit te kiezen! Of het nu gaat om boeken, elektronica, woonaccessoires of speelgoed, met deze cadeaukaart kunnen ze hun favoriete items kopen bij Bol.com. Het is het perfecte geschenk voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden. Geef ze de mogelijkheid om zelf te kiezen en maak hun dag extra speciaal!

Waarom een Bol.com cadeaukaart? 

  • Ruime keuze: Met de Bol.com cadeaukaart van 25 euro kunnen ontvangers kiezen uit een breed scala aan producten, waaronder boeken, films, muziek, elektronica, speelgoed, mode en nog veel meer. Ze vinden altijd iets waar ze van houden!
  • Leuk als cadeau: Dit is de perfecte manier om te laten zien hoeveel ze voor je betekenen en het kan voor elke gelegenheid gebruikt worden, van verjaardagen tot feestdagen. 
  • Makkelijk in gebruik: Het inwisselen van de cadeaukaart is eenvoudig. Tijdens het afrekenen op bol.com voeren ze de code in en wordt het bedrag automatisch verrekend. Zo kunnen ze zonder gedoe genieten van hun aankoop.
  • Flexibele waarde: Met een waarde van 25 euro hebben ontvangers de vrijheid om hun cadeaukaart te besteden aan één groot cadeau of meerdere kleinere items. Ze kunnen zelf beslissen hoe ze het bedrag willen gebruiken.

Compatibiliteit

De Bol.com cadeaukaart van 25 euro is geldig op de website van Bol.com. Het kan worden gebruikt op verschillende apparaten, zoals computers, smartphones, tablets en laptops. De cadeaukaart is compatibel met alle producten die worden aangeboden op Bol.com. Geef iemand de mogelijkheid om zelf iets moois uit te kiezen met de veelzijdige Bol.com cadeaukaart van 25 euro!

Bol.com 25 euro cadeaukaart verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Bol.com cadeaukaart van 10 euro in te wisselen:

  1. Kies de producten die je wilt kopen en klik op ‘Bestellen’
  2. Klik op ‘Code invoeren’, er verschijnt een invulveld
  3. Vul hier het gift card nummer en klik op ‘Toevoegen’
  4. Vul de PIN code in (de laatste 6 cijfers van het serienummer, je vindt deze onderaan in de aflevermail)

Je Bol.com tegoed is aangevuld!