Bol

Koop je Bol.com cadeaukaart 50 euro

€ 10,00
€ 25,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Met de Bol.com cadeaukaart van 50 euro geef je een fantastisch cadeau waarmee de ontvanger zichzelf kan verwennen met allerlei geweldige producten! Of het nu gaat om boeken, elektronica, fashion, beauty, huisdecoratie of hobby-artikelen, met deze cadeaukaart hebben ze een ruime keuze uit het uitgebreide assortiment van Bol.com. Het is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot jubilea. Geef ze de vrijheid om hun dromen waar te maken met de Bol.com cadeaukaart van 50 euro!

Waarom een Bol.com cadeaukaart?

  • Ruime keuze: Met de Bol.com cadeaukaart van 50 euro kunnen ontvangers kiezen uit duizenden producten in verschillende categorieën. Ze hebben toegang tot een uitgebreide collectie boeken, elektronica, speelgoed, mode, accessoires, en nog veel meer. Er is voor elk wat wils!
  • Leuk als cadeau: Dit is de perfecte manier om te laten zien hoeveel ze voor je betekenen en het kan voor elke gelegenheid gebruikt worden, van verjaardagen tot feestdagen. 
  • Eenvoudig in te wisselen: Het inwisselen van de cadeaukaart is een fluitje van een cent. Bij het afrekenen op Bol.com voeren ze eenvoudigweg de code in en wordt het bedrag automatisch verrekend. Zo kunnen ze direct genieten van hun nieuwe aankoop.
  • Flexibel: Met een waarde van 50 euro kunnen ontvangers zelf bepalen hoe ze het bedrag willen besteden. Ze kunnen één groot item kopen waar ze al lang naar verlangen of het bedrag verdelen over meerdere kleine cadeautjes. Het is helemaal aan hen!

Compatibiliteit

De Bol.com cadeaukaart van 50 euro kan worden gebruikt op de website van Bol.com. Het is compatibel met verschillende apparaten, zoals computers, smartphones, tablets en laptops. De cadeaukaart kan worden gebruikt om producten te kopen van diverse verkopers op Bol.com. Geef iemand de ultieme winkelervaring met de veelzijdige Bol.com cadeaukaart van 50 euro!

Bol.com 50 euro cadeaukaart verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Bol.com cadeaukaart van 10 euro in te wisselen:

  1. Kies de producten die je wilt kopen en klik op ‘Bestellen’
  2. Klik op ‘Code invoeren’, er verschijnt een invulveld
  3. Vul hier het gift card nummer en klik op ‘Toevoegen’
  4. Vul de PIN code in (de laatste 6 cijfers van het serienummer, je vindt deze onderaan in de aflevermail)

Je Bol.com tegoed is aangevuld!