Bol.com gift card

De Bol.com gift card code wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de giftcard in te wisselen. Voor giftcard producten worden er servicekosten berekend.

Bol.com gift card cadeau geven

Met de Bol.com gift card geef je een uniek en veelzijdig cadeau aan je geliefden. Of het nu voor een verjaardag, feestdag, als relatiegeschenk of gewoon om te laten zien hoeveel je om iemand geeft, deze cadeaukaart biedt de ontvanger een wereld vol keuzemogelijkheden. Bol.com is een toonaangevende online winkel in Nederland en België, met een enorm assortiment aan producten, van boeken en elektronica tot mode en huisartikelen. De Bol.com gift card opent de deur naar een winkelervaring vol mogelijkheden en laat de ontvanger zelf kiezen wat ze willen.
 

  • Geschikt voor elke gelegenheid: Of het nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon een speciale verrassing is, de Bol.com gift card past perfect bij elke gelegenheid en laat de ontvanger zelf bepalen wat ze willen.
  • Enorme productkeuze: Met een Bol.com gift card krijgt de ontvanger toegang tot een uitgebreid assortiment van miljoenen producten, waaronder boeken, elektronica, mode, speelgoed, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils!
  • Gemakkelijk te gebruiken: De cadeaukaart is eenvoudig te gebruiken. De ontvanger kan de kaart online verzilveren door de code in te voeren tijdens het afrekenen, of door de kaart te tonen in een van de Bol.com-winkels.
  • Geen vervaldatum: De Bol.com gift card heeft geen vervaldatum, waardoor de ontvanger de tijd heeft om te beslissen hoe ze hun tegoed willen besteden.
  • Flexibele bedragen: De gift card is beschikbaar in verschillende bedragen, waaronder 10, 25, 50 euro en meer. Je kunt het bedrag kiezen dat het beste past bij je budget en het cadeau nog persoonlijker maken.

Gebruik van de Bol.com gift card

De Bol.com gift card kan worden gebruikt om online aankopen te doen op de website van Bol.com. De ontvanger kan eenvoudig zijn/haar favoriete producten in het winkelmandje plaatsen en de cadeaukaartcode gebruiken tijdens het afrekenen om het tegoed te verzilveren. Of ze nu op zoek zijn naar een nieuwe roman, een smartphone, trendy kleding of huisdecoratie, met de Bol.com gift card kunnen ze het allemaal krijgen, zonder extra kosten. Het is een geschenk dat iedereen zal waarderen, omdat het de vrijheid biedt om te kiezen wat ze het liefste willen hebben.

Bol.com cadeaubon verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Bol.com cadeaubon in te wisselen:

  1. Kies de producten die je wilt kopen en klik op ‘Bestellen’
  2. Klik op ‘Code invoeren’, en er verschijnt een invulveld
  3. Vul hier de code van je cadeaubon in en klik op ‘Toevoegen’
  4. Vul de PIN code in (de laatste 6 cijfers van het serienummer, je vindt deze onderaan in de aflevermail)

Je Bol.com tegoed is aangevuld!