Alles over Call of Duty Modern Warfare Seizoen 2

10-6-2020

Een van de populairste games van 2019 heeft nieuwe content! Op 11 februari 2020 werd namelijk seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare voor PS4, Xbox One en PC gelanceerd. In deze blog vertellen we je alles over de nieuwe content van de game. Zo zijn er vier nieuwe maps, twee nieuwe wapens, de operator Ghost en nog meer verrassingen! Koop een cadeaukaart voor PlayStationXbox of key reseller Kinguin en ga de strijd aan met je favoriete CoD operators op zowel nieuwe als teruggekeerde maps!

Nieuwe multiplayer maps Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2

Vanaf de lancering kun je strijden in twee nieuwe multiplayer maps: Rust en Atlas Superstore. Later zullen er nog meer nieuwe maps worden toegvoegd voor zowel de Ground War- als de Gunfight-modus. Maar nu eerst meer over Rust en Atlas.

Call of Duty Modern Warfare Season 2, Activision.

Atlas Superstore

Vroeger bood konden de bewoners van het plaatsje Verdansk alles halen wat ze nodig hadden in de warenhuisachtige supermarkt Atlas Superstore. Van hout en vers fruit tot levensgrote knuffelberen. Nu is Atlas Superstore de geplunderde basis voor de strijdkrachten van Al-Qatala. Het is hier oppassen geblazen, want in de Atlas Superstore staan kratten en bussen van zeer gevaarlijke oorlogsmaterialen! Je kunt niet alleen strijden op de winkelvloer, maar ook in ruimtes die alleen voor het personeel bestemd waren en de zijingangen die bestemd waren voor verzending en ontvangst van de goederen.

De nieuwe map Atlas Superstore van Call of Duty Modern Warfare Season 2, Activision.

Rust

Rust is een oude bekende voor spelers van Call of Duty: Modern Warfare 2. Na de remake in Infinite Warfare, keert Rust weer in oude staat terug in dit tweede seizoen van Modern Warfare. Het is een kleine map voor razendsnelle vuurgevechten op een olieraffinaderij midden in de woestijn. Welke multiplayer modus je ook speelt, gegarandeerd chaos op deze map! Hieronder zie je hoe de klassieke Rust-map eruit ziet in Call of Duty Modern Warfare Seizoen 2. Op de officiële blog-pagina van PlayStation vind je tips & tricks om deze nieuwe maps voor Call of Duty Modern Warfare PS4 volledig te beheersen. Deze tips kun je natuurlijk ook gewoon toepassen op je Xbox One of PC.

De klassieke map Rust in Call of Duty Modern Warfare Season 2, Xbox.

Nog meer multiplayer maps…

Zoals we eerder aangaven, wordt seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare later uitgebreid met nog meer nieuwe maps voor zowel de Ground War-modus als de Gunfight-modus. De nieuwe map voor de Ground War-modus heet Zhokov Boneyard en betreft een groot uitgestrekt vliegtuigkerkhof. Er is hier genoeg ruimte om doelen te veroveren, het grondgebied van jouw team uit te breiden of een voertuigoorlog te starten. In de nieuwe map voor de Gunfight-modus, Bazaar, beleef je een spannende en tactische strijd op een klein gedeelte van de straten van het in Urzikstan, dat is veranderd in een slagveld. Bovendien, zoals we al eerder aangaven, zal Rust ook bespeelbaar worden in Gunfight-modus.

De nieuwe map Zhokov Boneyard voor de Ground War-modus, Activision.

Nieuwe wapens Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2

De nieuwe release van Call of Duty: Modern Warfare Season 2 komt met twee nieuwe wapens: het aanvalsgeweer Grau 5.56 en het machinepistool Striker 45. Beide wapens zijn remakes van populaire wapens uit eerdere Call of Duty-games zoals Black Ops II en Modern Warfare 2. Alle spelers kunnen de nieuwe wapens vrijspelen via het Battle Pass-systeem van dit seizoen. Wil je echter sneller in het bezit zijn van de Grau 5.56 en/of Striker 45, dan kun je je niveau naar een hoger plan tillen door te betalen voor de Season 2 Battle Pass. Dit kan uiteraard met Call of Duty Points. Zo kun je voor 2,400 CoD points op elke moment in het seizoen de Battle Pass-Bundel kopen, waarmee je 20 Tiers (oftewel levels) kan overslaan.

Grau 5.56

De Grau 5.56 schijnt een variant te zijn op Black Ops II’s SWAT-556 Assault Rifle, een aanvalsgeweer met hoge vuursnelheid en slechts matige terugslag. De nieuwe Grau 5.56 is licht in gewicht, wendbaar en heeft een uitzonderlijk groot bereik. Het wapen heeft een en al potentie. Je ontgrendelt de Grau 5.56 door het behalen van Tier 15 van de gratis content van Seizoen 2 Battle Pass. Zoals gezegd kun je dit level ook vrijkopen met de aanschaf van de Season 2 Battle Pass met CoD Points.

Striker 45

De Striker 45 is een kopie van de populaire Modern Warfare 2 submachine gun, de UMP45 SMG. Het is een krachtige SMG (oftewel submachine gun), waarmee je de langere afstanden bereikt dan andere wapens van dezelfde klasse. Daarnaast heeft de gun een matige vuursnelheid, waardoor je de schade kan beperken. Spelers moeten wel wat meer uren maken om dit wapen vrij te spelen. De Striker 45 bevindt zich namelijk in Tier 31. Spelers ontvangen dit wapen dus ook nog niet bij aankoop van de Battle Pass-Bundel, aangezien deze slechts 20 Tiers bevat. Je zal daarnaast 11 Tiers los moeten kopen. Maar je kan natuurlijk ook de gehele Battle Pass aanschaffen, waardoor je alle beloningen in één keer ontgrendelt.

Nieuwe Operator Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 2

De nieuwe operator ‘Ghost’

Buiten nieuwe wapens, ontgrendel je met de Battle Pass ook onmiddellijk de nieuwe operator van seizoen 2. Het gaat hierbij om de populaire operator Simon ‘Ghost’ Riley uit de oorspronkelijke Modern Warfare en Modern Warfare 2. Dit is een Britse Special Forces Operator en een commandant bij de eenheid Task Force 141 van Kapitein John Price. Ghost is een expert op het gebied van handel, sabotage en infiltratie. Het personage te spelen in alle multiplayer- en Special Ops modes.

Simon ‘Ghost’ Riley, de nieuwe operator van Call of Duty Modern Warfare Season 2, Activision.

Naast een nieuwe operator en nieuwe wapens, biedt Battle Pass bovendien toegang tot XP-tokens, blauwdrukken van wapens, operator skins en uitdagingen, horloges, plus de mogelijkheid om 1,300 CoD Points te verdienen. erder komt er een tournament-mode voor Gunfight. Deze zal voor een beperkte tijd beschikbaar zijn.

En meer…

Gedurende het seizoen zal de game nóg verder worden uitgebreid! Zo leren we nog twee operators kennen, Talon en Mace. Daarnaast zullen er nieuwe modes geïntroduceerd worden, zoals Infected Ground War en NVG Reinforce, wat een mix is van elementen van Domination en Search & Destroy. Houd de site van ontwikkelaar Infinity Ward in de gaten voor nieuwe updates over Call of Duty Modern Warfare.

Call of Duty Modern Warfare kopen

Kan jij niet wachten om al het nieuws van Call of Duty Modern Warfare Season 2 zelf te ervaren? Of heb je deze versie zelf al, maar speel je liever met je beste vrienden? Kies dan een van de Opwaarderen.nl gamecards voor PlayStationXbox of key reseller Kinguin, voor jezelf of geef er een cadeau! Daarmee schaf je gemakkelijk en veilig de Call of Duty Modern Warfare PS4 versie of Xbox versie aan. Zo kun jij samen met jouw vrienden Call of Duty Modern Warfare kopen en strijden op alle nieuwe multiplayer maps! Wil je meer weten over multiplayer games voor Xbox? Lees hier alles over Xbox Live Gold.