Binnenkort: Bestel jouw favoriete Top-Up via WhatsApp op opwaarderen.nl!

26-06-2024

Hoi, fantastische klanten van Opwaarderen.nl! 

We hebben binnenkort iets nieuws dat je opwaardeerervaring nog beter zal maken. Want we streven bij Opwaarderen.nl naar de beste ervaring en in dit geval betekent dat we je een nóg snellere check-out willen geven! We merkten dat heel veel klanten al blij waren met onze aflevermethode via WhatsApp, en dachten: dit kan nog beter. Over een paar weken tillen we het naar een hoger niveau want binnenkort kun je het hele bestelproces rechtstreeks via WhatsApp regelen. Hoe cool is dat? 

Let op: we kunnen in het begin alleen de volgende merken verwerken en zullen in de toekomst de overige producten toevoegen. De merken die je bij de lancering kunt opwaarderen zijn: Lebara, Lyca en Odido

Hieronder kun je gemakkelijk zien hoe eenvoudig het zal zijn om je mobiele tegoed op te waarderen via WhatsApp: 

Pak je telefoon en stuur een WhatsApp-bericht naar ons op +31 6 38862198. 

  1. Kies een merk: Onze service bot helpt je het merk van je voorkeur te kiezen Bestel je opwaardering via WhatsApp

  1. Kies het type product: Selecteer het type product dat je nodig hebt 

  1. Selecteer een waarde: Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen 

  1. Afrekenen met iDeal: Rond je aankoop naadloos af met iDeal 

Makkelijk en snel, toch? 

In eerste instantie zal deze service beschikbaar zijn voor mobiele opwaarderingen van Lycamobile, Lebara en Odido. De betaling kan in het begin alleen via iDeal verlopen. 

We vinden het geweldig om onze klanten deze nieuwe service te bieden en kunnen niet wachten tot je het uitprobeert. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons, laat het daarom ons weten want hoe meer likes we zien, hoe sneller we dit kunnen uitrollen over de hele site! 

Blijf op de hoogte voor meer updates en maak je klaar om de toekomst van mobiel opwaarderen te ervaren met Opwaarderen.nl en WhatsApp! 

  

Veel plezier met opwaarderen! 

Het Opwaarderen.nl-team