Lycamobile beltegoed actie

09-12-2016

Deze actie is verlopen

Lyca beltegoed kopen was nog nooit zo voordelig!

Lycamobile staat bekend om haar vele internationale bundels en goedkope tarieven. Zo bel je met een aantal bundels voor een spotgoedkope prijs naar landen over de hele wereld. Bij Opwaarderen.nl koop je eenvoudig beltegoed en alle Holland en Internet bundels van Lycamobile door middel van een aantal klikken op je muis of mobiel. Maar als je dacht dat het niet voordeliger kon, dan hebben wij een verrassing voor je!

Profiteer nu van de verdriedubbel actie van Lycamobile: bestel €10 beltegoed en krijg €30 beltegoed of bestel €20 beltegoed en krijg €60 beltegoed!

Eens in de zoveel tijd komt Lycamobile met een leuke actie waarvan jij als klant mega kan profiteren. Die tijd is NU aangekomen: Lycamobile verdriedubbeld jouw beltegoed! Dat betekent extra beltegoed voor iedereen! Nou ja, niet voor iedereen. Er zitten wat voorwaarden aan deze actie verbonden. Het is daarom goed om de onderstaande informatie goed door te lezen. Hier zullen we de voorwaarden kort maar duidelijk voor je uitleggen. Zo kan jij optimaal genieten van Lyca extra beltegoed!

Voorwaarden

Om je Lyca extra beltegoed te ontvangen moet je eerst je telefoonnummer aanmelden bij Lycamobile. Dit doe je door na het bestellen EXTRA naar 5050 te sms’en. Hierna ben je aangemeld en kan je Lyca beltegoed kopen op Opwaarderen.nl. Bestel je €10 beltegoed tijdens de verdriedubbelactie, dan krijg €30 beltegoed! En als je €20 beltegoed bestelt, krijg je zelfs €60 beltegoed! Daarna kun je je Lyca beltegoed zien door de volgende stappen te ondernemen:

Toets *101# in en druk op verzenden. Je kunt je Lyca beltegoed zien op je display.

OF:

Bel 1244 (als je in Nederland bent) of +31684001244 (als je in het buitenland bent) en volg de instructies om te horen hoeveel beltegoed je hebt.

Let op:

 • Deze actie is verlopen
 • Zonder aanmelding krijg je geen extra beltegoed
 • Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer minuten!

De Prepaid opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

VERDUBBELD!

Lycamobile €10 (= €20)

VERDUBBELD!

Lycamobile €20 (= €40)

Actie

Je Lycamobile beltegoed wordt verdubbeld!

Opwaardeerinstructies

Lycamobile opwaardeerinstructies Nederland

Ook na de verdriedubbelactie, kun je gemakkelijk jouw Lycamobile beltegoed opwaarderen. Volg de volgende stappen om je Lyca beltegoed of internet op te waarderen:

Optie 1:

 1. Bel gratis het servicenummer 1244 of toets 92# en druk op verzenden.
 2. Volg de instructies van het gesproken menu.
 3. Vul jouw unieke opwaardeercode in.

Optie 2:

 1. Toets *101*, gevolgd door je unieke opwaardeercode en sluit af met een # (hekje).
 2. Druk op de beltoets (groene telefoon).

Nu is jouw Lycamobile beltegoed of internetbundel opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meer dan één bundel tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

Lycamobile opwaardeerinstructies buitenland

Ben je in het buitenland? Ook dan kun je gewoon je Lyca beltegoed opwaarderen. Je moet alleen wel een ander telefoonnummer bellen dan wanneer je wil opwaarderen vanuit Nederland. Tip: wacht niet tot je laatste cent beltegoed, want in het buitenland gelden de internationale tarieven voor het bellen met je mobiele telefoon en deze zijn vaak duurder dan de nationale tarieven.

 1. Bel naar het nummer +31684001244.
 2. Volg de gesproken instructies.
 3. Vul jouw unieke opwaardeercode in en sluit af met een # (hekje).

Je beltegoed is nu opgewaardeerd, makkelijk hè?

Zoals eerder beschreven, kun je dit nummer ook bellen als je je saldo wil beluisteren terwijl je in het buitenland bent. Volg de gesproken instructies en binnen een mum van tijd weet jij je Lyca beltegoed saldo.