Transcash

Transcash 21,50 euro

€ 21,50
€ 54,00
€ 107,00

1

Wereldwijd geldig
Direct geleverd

Met de Transcash prepaid card van 21.50 euro heb je een veilige en handige manier om online en in winkels te betalen zonder een bankrekening of creditcard. Met het Transcash tegoed kun je overal waar Mastercard wordt geaccepteerd, zowel online als in fysieke winkels, betalen. Of je nu je favoriete items online wilt kopen, een cadeau wilt geven of gewoon je dagelijkse aankopen wilt doen, Transcash heeft je gedekt!

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Veiligheid voorop: Met de Transcash prepaid card hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke gegevens tijdens het betalen. Omdat het een prepaidkaart is, hoef je geen bankgegevens op te geven. Je kunt het bedrag op de kaart volledig controleren en het risico van fraude minimaliseren.
  • Flexibel gebruik: De Transcash card is te gebruiken voor verschillende soorten aankopen. Of je nu online wilt shoppen, rekeningen wilt betalen, of gewoon in een winkel wilt afrekenen, het is allemaal mogelijk met de Transcash prepaid card.
  • Geen kredietcheck: Omdat het een prepaidkaart is, zijn er geen kredietchecks of langdurige aanvraagprocedures nodig. Je kunt direct een Transcash card aanschaffen en binnen enkele minuten beginnen met betalen.
  • Opwaarderen naar wens: Je kunt je Transcash prepaid card opwaarderen met een bedrag naar keuze. Dit geeft je de flexibiliteit om precies het bedrag toe te voegen dat je nodig hebt voor je aankopen.
  • Handig voor op reis: Met de Transcash card kun je zorgeloos op reis gaan zonder je zorgen te maken over het meenemen van contant geld. Gebruik de kaart om te betalen in het buitenland, bij hotels, restaurants en nog veel meer.

Compatibiliteit

De Transcash prepaid card van 21.50 euro is compatibel met alle verkooppunten die Mastercard-betalingen accepteren. Je kunt de kaart online gebruiken bij verschillende webshops en in fysieke winkels waar het Mastercard-logo wordt weergegeven.

Dus waar wacht je nog op? Met de Transcash prepaid card van 21.50 euro heb je de vrijheid en flexibiliteit om op een veilige manier te betalen voor alles wat je nodig hebt. Koop vandaag nog je Transcash tegoed en geniet van moeiteloos betalen, waar je ook bent!

Volg de onderstaande stappen om uw Transcash Card op te laden:

1 Log in op uw persoonlijke Transcash-omgeving.
2 Ga naar de oplaadsectie
3 Voer de code van uw Transcash-voucher in die u per e-mail heeft ontvangen om uw kaart op te laden met het vermelde bedrag.

U kunt het saldo van uw kaart 24/7 online bekijken in uw Transcash-account.