Transcash 21,50 euro

Dit Transcash ticket ter waarde van 20 euro is een prepaidkaart die kan worden gebruikt voor online aankopen, aankopen in winkels of om geld op te nemen bij geldautomaten. Het is een handige en veilige manier van winkelen, omdat er geen bankrekening of creditcard voor nodig is. De Transcash-kaart kan opnieuw worden opgeladen met extra geld, tot een maximum van 1.000 euro.

Om een Transcash ticket van 20 euro te kopen, voeg je het gewoon toe aan je winkelmand. Je kunt een Transcash ticket 20 euro kopen met PayPal, creditcard, iDeal en binnenkort ook met crypto zoals BitCoin. Zodra je het ticket hebt, kun je het overal gebruiken waar Mastercard-betalingen worden geaccepteerd.

Een Transcash ticket, kaart of coupon kopen doe je eenvoudig en snel bij Opwaarderen.nl

Wat is Transcash en hoe gebruik ik het?

Met deze prepaid creditcard kun je gemakkelijk al je online aankopen doen, zonder daarvoor je bank- en persoonlijke gegevens achter te laten. Wanneer het tegoed op je prepaid kaart op is, kun je het opwaarderen met behulp van een Transcash voucher.

Waardeer het saldo van je Transcash prepaid Mastercard veilig en snel op met een voucher. Na je betaling ontvang je de opwaardeercode direct per email. Verzilver hem direct om nieuw saldo aan je Transcash kaart toe te voegen. Om de Transcash opwaardeercode te gebruiken, moet je in bezit zijn van een Transcash Mastercard.

Helaas beschikt Transcash nog niet over een nederlandstalige website. Maar meer informatie over Transcash, de mogelijkheden en verschillende modellen, vind je op de volgende webistes van Transcash.

Engels: www.transcash.com
Frans: www.transcash.fr

Meer over Transcash

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Hoe kan ik mijn Transcash-voucher inwisselen?

Volg de onderstaande stappen om uw Transcash Card op te laden:

1 Log in op uw persoonlijke Transcash-omgeving.
2 Ga naar de oplaadsectie
3 Voer de code van uw Transcash-voucher in die u per e-mail heeft ontvangen om uw kaart op te laden met het vermelde bedrag.

Hoe kan ik het saldo van mijn Transcash Card controleren?

U kunt het saldo van uw kaart 24/7 online bekijken in uw Transcash-account.