Transcash 107 euro

Met een Transcash ticket van 100 euro kun je eenvoudig en snel geld sturen naar vrienden en/of familie in het buitenland. De tickets zijn bij Opwaarderen.nl online verkrijgbaar in verschillende waardes, van 20 tot 100 euro. Het geld kan worden gebruikt om online te winkelen, rekeningen te betalen of te pinnen bij een geldautomaat.

Een ticket Transcash kopen is een veilige en handige manier om geld naar het buitenland te sturen. Zonder verborgen kosten of commissies is het gemakkelijk te zien waarom Transcash een populaire keuze is voor mensen die geld naar het buitenland willen sturen.

Een Transcash ticket, kaart of coupon kopen doe je eenvoudig en snel bij Opwaarderen.nl

Wat is Transcash en hoe gebruik ik het?

Met deze prepaid creditcard kun je gemakkelijk al je online aankopen doen, zonder daarvoor je bank- en persoonlijke gegevens achter te laten. Wanneer het tegoed op je prepaid kaart op is, kun je het opwaarderen met behulp van een Transcash voucher.

Waardeer het saldo van je Transcash prepaid Mastercard veilig en snel op met een voucher. Na je betaling ontvang je de opwaardeercode direct per email. Verzilver hem direct om nieuw saldo aan je Transcash kaart toe te voegen. Om de Transcash opwaardeercode te gebruiken, moet je in bezit zijn van een Transcash Mastercard.

Helaas beschikt Transcash nog niet over een nederlandstalige website. Maar meer informatie over Transcash, de mogelijkheden en verschillende modellen, vind je op de volgende webistes van Transcash.

Engels: www.transcash.com
Frans: www.transcash.fr

Meer over Transcash

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

 

Hoe kan ik mijn Transcash-voucher inwisselen?

Volg de onderstaande stappen om uw Transcash Card op te laden:

1 Log in op uw persoonlijke Transcash-omgeving.
2 Ga naar de oplaadsectie
3 Voer de code van uw Transcash-voucher in die u per e-mail heeft ontvangen om uw kaart op te laden met het vermelde bedrag.

Hoe kan ik het saldo van mijn Transcash Card controleren?

U kunt het saldo van uw kaart 24/7 online bekijken in uw Transcash-account.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!