Playstation

Playstation Kaart €250

€ 10,00
€ 20,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 100,00
€ 150,00
€ 200,00
€ 250,00

1

Direct geleverd

Ultiem Gaming Cadeau voor Iedereen: €250 PlayStation Kaart

Ontgrendel het toppunt van gamen met de €250 PlayStation Kaart. Perfect voor gepassioneerde gamers, met deze PSN-kaart van €250 kun je meerdere nieuwe releases kopen en zorgen voor een topklasse gamebibliotheek.

Met de €250 PlayStation kaart kun je je favoriete games verbeteren met add-ons, downloadbare content en uitbreidingspakketten. Het biedt geweldige waarde voor in-game items, personages en speciale functies. Geniet van veilige transacties en houd je financiële informatie privé.

Ideaal als cadeau, de €250 PSN-kaart biedt eindeloze entertainmentopties en ongeëvenaarde waarde. Verhoog je game-ervaring met de €250 PlayStation Kaart en ontdek het echte potentieel van de PSN Store.

Ontdek de Voordelen van de €250 PlayStation Kaart

 • Uitgebreide Gamebibliotheek: Met de €250 PSN-kaart kun je meerdere topgames kopen, zodat je collectie de nieuwste en meest geprezen titels bevat.
 • Premium Add-Ons en Speciale Edities: Investeer in hoogwaardige add-ons, exclusieve uitbreidingen en speciale edities die je favoriete games verbeteren met extra content en functies.
 • Maximale Bestedingsflexibiliteit: De aanzienlijke waarde van de PSN-kaart stelt je in staat om grote aankopen te doen of een combinatie van verschillende kleinere items te kopen, passend bij al je gamebehoeften en -wensen.
 • Uitstekende Cadeaukeuze: Een ideaal en genereus cadeau voor elke serieuze gamer, geschikt voor belangrijke gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen of belangrijke mijlpalen, en biedt ultieme gamevrijheid.
 • Veilige en Privé Transacties: Winkel met vertrouwen, wetende dat je financiële gegevens zijn beschermd met veilige en privé transacties.
 • Directe Digitale Levering: Ontvang je €250 PSN-code direct via e-mail, voor snelle en gemakkelijke activatie.
 • Veelzijdig Gebruik: Gebruik je PSN-kaart voor een breed scala aan producten in de PlayStation Store, inclusief volledige games, in-game valuta en exclusieve aanbiedingen, voor uitgebreide bruikbaarheid.
 • Eenvoudig Inwisselen: Wissel je PSN-kaart gemakkelijk in de PlayStation Store in, voor een naadloze manier om je gamebibliotheek en -ervaring te verbeteren.

Maximaliseer je PlayStation Plezier met een €250 Cadeaukaart!

Til je game-ervaring naar het hoogste niveau of geef de ultieme gamevrijheid aan een geliefde met de €250 PlayStation Kaart. Deze kaart biedt ongeëvenaarde waarde en toegang tot het beste dat PlayStation te bieden heeft.

Je kunt je code op verschillende manieren inwisselen:

Optie 1: Online

 1. Ga naar de PlayStation Store en log in.
 2. Selecteer je profiel bovenaan het scherm.
 3. Kies "Code inwisselen" in het menu.
 4. Voer de 12-cijferige code in en selecteer "Doorgaan".

Optie 2: Op de PlayStation App

 1. Tik op het PS Store-icoon.
 2. Selecteer het menupictogram aan de rechterkant van het scherm.
 3. Kies "Code inwisselen".
 4. Voer de 12-cijferige code in en selecteer "Doorgaan".

Optie 3: Op je PS5 Console

 1. Ga naar de PlayStation Store en druk op de driehoekknop.
 2. Selecteer "…" (Meer) > "Code inwisselen".
 3. Voer de 12-cijferige code in en selecteer "Inwisselen".

Optie 4: Op je PS4 Console

 1. Ga naar de PlayStation Store en scrol naar de onderkant van de zijbalk.
 2. Selecteer "Codes inwisselen".
 3. Voer de 12-cijferige code in, selecteer "Doorgaan" en "Ja".