Online paysafecard kopen

 

Wat is een paysafecard?

Met de paysafecard kun je veilig online winkelen. Het is te vergelijken met een digitale prepaid creditcard. De paysafecard is echter niet gekoppeld aan je bankrekening en bij het afrekenen hoef je geen persoonlijke gegevens in te vullen. Het betreft een pincode waaraan een bepaald bedrag is gekoppeld. Je kan kiezen uit pincodes ter waarde van 10, 25 of 50.

paysafecard online kopen via Opwaarderen.nl

Bij opwaarderen.nl is het heel gemakkelijk om een paysafecard te kopen. Selecteer een bedrag van 10, 25 of 50 euro en klik op ‘bestellen.’ Vul vervolgens je e-mailadres in of log in met je facebook account. Kies uit alle populaire betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, creditcard en uiteraard ook paysafecard. Na het afrekenen, ontvang je de pincode en kun je gelijk gaan winkelen.

Waarvoor is de paysafecard te gebruiken?

Waar heb je zin in? Spotify? Fortnite? Netflix? Van gaming tot online dating en van sociale media tot internetdiensten, videodiensten beltegoed of muziek. De paysafecard is een betaalmethode waarmee je giftcards, gamecards en beltegoed kan kopen op websites zoals opwaarderen.nl. Je kunt er ook mee afrekenen op online platforms zoals Google Play, Steam, Playstation Store en Spotify.

Hoe verzilver je de paysafecard?

Met de paysafecard is online winkelen heel eenvoudig.

  • Bezoek een webwinkel voor het kopen van een product.
  • Bij het afrekenen selecteer je de paysafecard als betaalmethode.
  • Vervolgens vul je de code die je per mail hebt ontvangen.
  • Plaats je bestelling.

Het opvragen van je paysafecard saldo

Benieuwd naar het tegoed op een of meerdere kaarten? Via de website van paysafecard kun je eenvoudig per pincode kijken hoeveel tegoed je nog hebt. Ook kun je een My paysafecard account aanmaken. Hiermee kun je in een persoonlijke omgeving al je pincodes beheren. Ben je vaak onderweg of doe je graag aankopen via mobiel? Download dan de paysafecard-app via Google Play en de App Store.

Hoe lang is de kaart geldig?

De kaart is in principe onbeperkt geldig, totdat het saldo is opgebruikt. De eerste 12 maanden is de kaart kosteloos te gebruiken. Daarna wordt er maandelijks €2 administratiekosten afgeschreven. Het saldo op de pincode kun je niet heropwaarderen. Een ongebruikte kaart, met 100 euro tegoed, is dus na ongeveer 45 maanden volledig opgebruikt.

 

Meer over paysafecard

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Hoe kan ik mijn paysafecard inwisselen?

  • Je kan je paysafecard verzilveren in een van de duizend webwinkels die paysafecard aanbieden als betaalmethode.
  • Om met jouw paysafecard te betalen tijdens het afrekenen, vul je de prepaid code in die je per e-mail hebt ontvangen.
  • Als je "Mijn paysafecard" gebruikt, kan je eenvoudig betalen door jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen tijdens het afrekenen.

Na 12 maanden wordt er een vergoeding van 3 euro berekend op jouw paysafecard-tegoed voor het gebruik van de kaart.