Lebara One

Lebara One 20 euro beltegoed

€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 30,00

1

Direct geleverd

Met de Lebara One 20 euro bundel til je jouw mobiele ervaring naar een hoger niveau. Deze bundel biedt uitgebreide mogelijkheden voor bellen, sms'en en internetten, en is perfect voor gebruikers die meer waarde en flexibiliteit willen voor hun prepaid abonnement. Voor slechts 20 euro krijg je een ruime hoeveelheid belminuten, sms'jes en data, waardoor je zorgeloos kunt communiceren en genieten van snel mobiel internet.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • 20 euro tegoed: Met de Lebara One 20 euro bundel ontvang je direct 20 euro tegoed op je prepaid account. Dit geeft je ruime mogelijkheden om te bellen, sms'en en internetten, zonder je zorgen te maken over je beltegoed.
  • Ruime belminuten en sms'jes: De bundel biedt een ruime hoeveelheid belminuten en sms'jes, waardoor je uitgebreid kunt communiceren met je vrienden, familie en collega's, en zelfs internationale gesprekken kunt voeren.
  • Grote hoeveelheid data: Naast belminuten en sms'jes krijg je ook toegang tot een royale hoeveelheid data. Hiermee kun je volop genieten van snel internet, video's streamen, social media gebruiken en meer.
  • Maandelijks opzegbaar: De Lebara One 20 euro bundel is maandelijks opzegbaar, waardoor je flexibel blijft en de bundel kunt aanpassen aan jouw behoeften.
  • Betrouwbaar netwerk: Lebara staat bekend om zijn betrouwbare netwerk en uitstekende gesprekskwaliteit. Met de Lebara One bundel ben je verzekerd van een stabiele verbinding en helder geluid tijdens het bellen.

Compatibiliteit

De Lebara One 20 euro bundel is beschikbaar voor alle Lebara-klanten met een prepaid of sim-only abonnement. Het werkt op alle gangbare mobiele telefoons en maakt gebruik van het betrouwbare Lebara-netwerk.

Kies voor de Lebara One 20 euro bundel en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van uitgebreid bellen, sms'en en internetten voor een voordelige prijs. Met Lebara One heb je alles wat je nodig hebt voor een complete mobiele ervaring. Stap vandaag nog over en ontdek het gemak van de Lebara One 20 euro bundel!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #