Lebara One

Lebara One 15 euro beltegoed

€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 30,00

1

Direct geleverd

Met de Lebara One 15 euro bundel krijg je nog meer waarde en mogelijkheden voor je mobiele ervaring. Deze bundel is perfect voor gebruikers die meer willen dan alleen basiscommunicatie. Voor slechts 15 euro krijg je een ruime hoeveelheid belminuten, sms'jes en data, waardoor je zorgeloos kunt bellen, berichten versturen en genieten van snel mobiel internet.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • 15 euro tegoed: Met de Lebara One 15 euro bundel ontvang je direct 15 euro tegoed op je prepaid account. Dit geeft je ruime mogelijkheden om te bellen, sms'en en internetten, zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten.
  • Ruime belminuten en sms'jes: De bundel biedt een ruime hoeveelheid belminuten en sms'jes, zodat je naar hartenlust kunt communiceren met je vrienden en familie, en zelfs zakelijke gesprekken kunt voeren.
  • Royale data hoeveelheid: Naast belminuten en sms'jes krijg je ook toegang tot een royale hoeveelheid data. Hiermee kun je probleemloos internetten, video's streamen en foto's delen op je favoriete sociale media.
  • Maandelijks opzegbaar: De Lebara One 15 euro bundel is maandelijks opzegbaar, waardoor je volledige vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past.
  • Betrouwbaar netwerk: Lebara staat bekend om zijn betrouwbare netwerk en uitstekende gesprekskwaliteit. Met de Lebara One bundel ben je verzekerd van een stabiele verbinding en helder geluid tijdens het bellen.

Compatibiliteit

De Lebara One 15 euro bundel is beschikbaar voor alle Lebara-klanten met een prepaid of sim-only abonnement. Het werkt op alle gangbare mobiele telefoons en maakt gebruik van het betrouwbare Lebara-netwerk.

Kies voor de Lebara One 15 euro bundel en profiteer van nog meer mogelijkheden voor een voordelige prijs. Blijf in contact met je vrienden en familie, gebruik je royale data voor alles wat je online wilt doen en geniet van de flexibiliteit om maandelijks te kunnen aanpassen. Met Lebara One heb je alles wat je nodig hebt voor een complete mobiele ervaring. Stap vandaag nog over en ontdek het gemak van de Lebara One 15 euro bundel!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #