Lebara One

Lebara One 10 euro beltegoed

€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 30,00

1

Direct geleverd

Met de Lebara One 10 euro bundel heb je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze mobiele ervaring. Deze bundel is speciaal ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en gemak. Voor slechts 10 euro krijg je toegang tot belminuten, sms'jes en data, waardoor je altijd in contact kunt blijven met je vrienden en familie, en tegelijkertijd kunt genieten van snel mobiel internet.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • 10 euro tegoed: Met de Lebara One 10 euro bundel krijg je direct 10 euro tegoed op je prepaid account. Dit tegoed kun je gebruiken om te bellen, sms'en en internetten, volledig naar jouw wensen en behoeften.
  • Belminuten en sms'jes: De bundel bevat belminuten en sms'jes waarmee je moeiteloos kunt communiceren met je dierbaren. Of je nu wilt bellen naar een vast nummer of een mobiel nummer, deze bundel biedt je de vrijheid om te communiceren zoals jij dat wilt.
  • Data tegoed: Naast belminuten en sms'jes krijg je ook toegang tot een data tegoed. Hiermee kun je e-mails checken, social media gebruiken en surfen op het internet, waar je ook bent.
  • Maandelijks opzegbaar: De Lebara One 10 euro bundel is maandelijks opzegbaar, waardoor je niet vastzit aan een langdurig contract. Dit geeft je de flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jouw levensstijl past.
  • Betrouwbaar netwerk: Lebara staat bekend om zijn betrouwbare netwerk en uitstekende gesprekskwaliteit. Met de Lebara One bundel ben je verzekerd van een stabiele verbinding en een helder geluid tijdens het bellen.

Compatibiliteit

De Lebara One 10 euro bundel is beschikbaar voor alle Lebara-klanten met een prepaid of sim-only abonnement. Het werkt op alle gangbare mobiele telefoons en maakt gebruik van het betrouwbare Lebara-netwerk.

Kies voor de Lebara One 10 euro bundel en ervaar het gemak van een complete mobiele bundel voor een betaalbare prijs. Blijf in contact met je vrienden en familie, gebruik je data om altijd online te zijn en geniet van de vrijheid om maandelijks te kunnen aanpassen. Met Lebara One heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige mobiele ervaring. Stap vandaag nog over en ontdek het gemak van de Lebara One 10 euro bundel!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #