Lebara Data

Lebara 5 GB prepaid internet

5 GB + 5 GB internet

Te gebruiken in Nederland en EU

30 dagen

Extra data ontvangen? SMS DATA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Meer
500MB | € 5,00
1GB | € 10,00
3GB | € 15,00
5GB | € 20,00

1

Direct geleverd

**Let Op - Extra data ontvangen? SMS INTER naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

 

Ontdek de vrijheid van onbeperkte connectiviteit met de Lebara 5 GB Databundel! Met deze royale databundel krijg je maar liefst 5 GB aan mobiele data, zodat je moeiteloos kunt surfen, streamen en communiceren, zonder je zorgen te maken over je dataverbruik. Of je nu onderweg bent, thuis of op kantoor, met de Lebara 5 GB internet bundel ben je altijd online en geniet je van een soepele internetervaring.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  1. 5GB mobiele data: Met de Lebara 5 GB Databundel krijg je een ruime hoeveelheid mobiele data om al je online activiteiten te ondersteunen. Stream je favoriete films en series, deel foto's en video's op social media, en blijf altijd in contact met vrienden en familie, zonder je zorgen te maken over datalimieten.

  2. Flexibel en gemakkelijk opwaarderen: Het opwaarderen van je databundel is eenvoudig en flexibel. Kies het bedrag dat bij jouw behoeften past en activeer de 5 GB Databundel op je Lebara SIM-kaart. Geen gedoe, geen contracten, gewoon direct toegang tot ruime data.

  3. Hoge snelheid: Met de Lebara 5 GB Databundel geniet je van hoge internetsnelheden, zodat je zonder vertraging kunt browsen, gamen en content kunt streamen. Ervaar een vloeiende en snelle internetervaring, waar je ook bent.

  4. Geldigheid en rollover: De 5 GB Databundel is geldig voor een bepaalde periode, zodat je kunt kiezen wanneer je hem wilt activeren. Bovendien, als je aan het einde van de geldigheidsperiode nog data over hebt, kun je dit meenemen naar de volgende maand met de rollover-optie.

  5. Gebruik in Nederland en EU: De 5 GB Databundel van Lebara kan worden gebruikt in Nederland en andere EU-landen. Blijf online tijdens reizen binnen de EU zonder extra kosten.

  6. Geen extra kosten: Met de 5 GB Databundel hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Als je bundel op is, kun je ervoor kiezen om een nieuwe bundel te activeren of gewoon door te gaan met standaardtarieven.

Compatibiliteit

De Lebara 5 GB Databundel is compatibel met alle Lebara SIM-kaarten en kan worden gebruikt in elke mobiele telefoon die 4G- en internettoegang ondersteunt.

Met de Lebara 5 GB Databundel heb je alle vrijheid om optimaal te genieten van je online ervaring. Activeer vandaag nog je databundel en blijf altijd verbonden met de wereld om je heen, waar je ook bent. Ervaar de voordelen van onbeperkte connectiviteit met de Lebara 5GB Databundel!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #