Lebara Data

Lebara 1 GB prepaid internet

1 GB + 1 GB internet

Te gebruiken in Nederland en EU

30 dagen

Extra data ontvangen? SMS DATA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Meer
500MB | € 5,00
1GB | € 10,00
3GB | € 15,00
5GB | € 20,00

1

Direct geleverd

**Let Op - Extra data ontvangen? SMS INTER naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

 

Ontdek de kracht van connectiviteit met de Lebara 1 GB Databundel! Met deze veelzijdige databundel krijg je 1 GB aan mobiele data om vrij te gebruiken voor al je online behoeften. Of je nu wilt surfen, e-mails wilt checken, social media wilt bijhouden of muziek wilt streamen, met de Lebara 1 GB prepaid internet bundel ben je altijd online en in controle over je datagebruik.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  1. 1 GB mobiele data: Met de Lebara 1 GB Databundel heb je toegang tot 1 GB aan mobiele data. Ideaal voor licht tot gemiddeld datagebruik, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je online activiteiten.

  2. Flexibel en gemakkelijk opwaarderen: Het activeren van de 1 GB Databundel is simpel en flexibel. Kies het bedrag dat bij je past, activeer de bundel op je Lebara SIM-kaart en geniet direct van mobiele data.

  3. Hoge snelheid: Met de 1 GB Databundel geniet je van hoge internetsnelheden, zodat je vlot kunt browsen, video's kunt streamen en in contact kunt blijven met vrienden en familie, zonder haperingen.

  4. Geldigheid en rollover: De 1 GB Databundel van Lebara is geldig voor een bepaalde periode, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je hem wilt gebruiken. En als je aan het einde van de geldigheidsperiode nog data over hebt, kun je deze meenemen naar de volgende maand met de rollover-optie.

  5. Gebruik in Nederland en EU: De Lebara 1 GB Databundel is geldig in Nederland en andere EU-landen. Blijf verbonden en profiteer van mobiele data tijdens je reizen binnen de EU.

  6. Geen extra kosten: Met de 1 GB Databundel hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Zodra je Lebara bundel op is, kun je ervoor kiezen om een nieuwe bundel te activeren of door te gaan met standaardtarieven.

Compatibiliteit

De Lebara 1 GB Databundel is compatibel met alle Lebara SIM-kaarten en kan worden gebruikt in elke mobiele telefoon met 4G- en internettoegang.

Kies voor de Lebara 1 GB internet bundel en ervaar de vrijheid om altijd verbonden te zijn. Activeer vandaag nog je databundel en geniet van de voordelen van mobiele data, waar je ook bent. Met de Lebara 1 GB Databundel ben je klaar voor een naadloze online ervaring!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #