All-in International

Lebara All in bundel Internationaal 20 euro

500 min Nederland + 42 landen

100 flexi SMS van Nederland

5 GB + 3 GB internet

Te gebruiken in Nederland en EU

30 dagen

Extra data ontvangen? SMS INTER naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Meer
€ 15,00
€ 20,00
€ 30,00

1

Direct geleverd

**Let Op - Extra data ontvangen? SMS INTER naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Blijf Dichtbij, Ongeacht de Afstand: Lebara All in International €20

Stap in een wereld waar afstand er niet toe doet. De Lebara All in International €20 is jouw sleutel om in contact te blijven met je dierbaren, waar ze ook zijn. Ideaal voor internationale reizigers, expats of iedereen die betrouwbare, hoogwaardige communicatie waardeert, dit product brengt de wereld dichter bij jou.

Met de Lebara All in International €20 krijg je:

  • Wereldwijde Connectiviteit: Geniet van 500 belminuten naar Nederland en 42 andere landen. Of je nu reist, in het buitenland woont, of gewoon graag contact houdt met mensen over de hele wereld, dit product is jouw paspoort voor moeiteloze communicatie.
  • Flexibel Tekstberichten Versturen: Verstuur tot 100 flexi SMS vanuit Nederland, waardoor je tekstcommunicatie veelzijdig en handig blijft.
  • Gemakkelijk Surfen: Profiteer van 8 GB internet (5 GB + 3 GB bonus), waardoor je gemakkelijk kunt browsen, streamen en online verbonden blijft.
  • Gebruik in de hele EU: De Lebara All in International €20 is niet alleen voor gebruik in Nederland, maar in de hele EU, waardoor het een perfecte reisgenoot is.
  • Volledige Maand Service: Al deze functies zijn 30 dagen geldig, waardoor je een volledige maand uitgebreide connectiviteit krijgt.

Compatibiliteit

De Lebara All in International 20 euro is compatibel met elke ontgrendelde telefoon. Steek gewoon de Lebara SIM-kaart in je apparaat en je bent klaar om te beginnen met het verbinden met de wereld.

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #