Bonus
Lebara Beltegoed

Lebara prepaid 50 euro beltegoed

 Gratis bellen naar andere Lebara nummers

 Naar vast: vanaf 12 ct/min

 Naar mobiel: vanaf 26 ct/min

 SMS: 30 ct/sms

 Data: 15 ct/MB

Onbeperkt geldig*

 

Extra beltegoed ontvangen? SMS EXTRA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Liever een bundel? SMS dan gratis de bundelcodes vermeld op de achterzijde naar 8800.

Meer
€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Wil jij extra Lebara beltegoed krijgen?

Bij iedere keer dat je opwaardeert, wordt je beltegoed verdubbeld. Dat betekent:

• € 5 = € 15
• € 10 = € 30
• € 20 = € 60
• € 30 = € 90
• € 50 = € 110

Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Met Lebara 50 euro beltegoed ben je verzekerd van een ongekende mobiele vrijheid. Deze voucher biedt een royaal tegoed van 50 euro, waarmee je onbezorgd kunt bellen, sms'en en internetten. Lebara staat bekend om zijn klantvriendelijke service en aantrekkelijke tarieven, en met deze voucher krijg je toegang tot een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Ruim beltegoed: Met maar liefst 50 euro beltegoed heb je meer dan voldoende tegoed om volop te communiceren en te surfen. Of je nu veel internationale gesprekken voert, graag berichten verstuurt of uitgebreid online wilt zijn, dit beltegoed biedt alles wat je nodig hebt.
  • Voordelige tarieven: Lebara biedt scherpe tarieven voor nationale en internationale gesprekken. Met deze voucher profiteer je van betaalbare gesprekskosten, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.
  • Flexibel gebruik: Lebara 50 euro beltegoed geeft je de vrijheid om je tegoed te gebruiken zoals jij dat wilt. Geen contractuele verplichtingen, geen verborgen kosten; je hebt volledige controle over je mobiele verbruik.
  • Eenvoudig opwaarderen: Het opwaarderen van je beltegoed is snel en eenvoudig. Met diverse betaalopties en een gebruiksvriendelijke interface is het toevoegen van tegoed een fluitje van een cent.
  • Betrouwbaarheid: Lebara maakt gebruik van een betrouwbaar mobiel netwerk, zodat je altijd en overal kunt rekenen op uitstekende gesprekskwaliteit en internetdekking.

Compatibiliteit

Lebara 50 euro beltegoed is compatibel met alle gangbare mobiele telefoons en werkt op het betrouwbare Lebara-netwerk. Je kunt het beltegoed gebruiken voor nationale en internationale gesprekken, sms'en en mobiel internetten.

Of je nu vaak internationale contacten hebt, veel berichten deelt of gewoon onbeperkt wilt kunnen genieten van mobiel internet, Lebara 50 euro beltegoed biedt je de mogelijkheid om zorgeloos te communiceren. Wacht niet langer en laad je Lebara-beltegoed vandaag nog op voor een voordelige en grenzeloze mobiele ervaring!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #