Bonus x3
Lebara Beltegoed

Lebara prepaid 20 euro beltegoed

 Gratis bellen naar andere Lebara nummers

 Naar vast: vanaf 12 ct/min

 Naar mobiel: vanaf 26 ct/min

 SMS: 30 ct/sms

 Data: 15 ct/MB

Onbeperkt geldig*

 

Extra beltegoed ontvangen? SMS EXTRA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Liever een bundel? SMS dan gratis de bundelcodes vermeld op de achterzijde naar 8800.

Meer
€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Wil jij extra Lebara beltegoed krijgen?

Bij iedere keer dat je opwaardeert, wordt je beltegoed verdubbeld. Dat betekent:

• € 5 = € 15
• € 10 = € 30
• € 20 = € 60
• € 30 = € 90
• € 50 = € 110

Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Met Lebara 20 euro beltegoed haal je het maximale uit je mobiele communicatie. Deze prepaid-beltegoedvoucher biedt jou een royale waarde van 20 euro, waarmee je zorgeloos kunt bellen, sms'en en internetten. Lebara staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke diensten en voordelige tarieven, en met deze voucher kun je genieten van een naadloze mobiele ervaring.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Ruime waarde: Met 20 euro beltegoed heb je voldoende tegoed om uitgebreid te communiceren. Of het nu gaat om lange telefoongesprekken, het versturen van talloze berichten of het streamen van je favoriete muziek, je komt niets tekort.
  • Voordelige tarieven: Lebara staat bekend om zijn scherpe tarieven voor nationale en internationale gesprekken. Met deze voucher kun je profiteren van betaalbare gesprekskosten, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.
  • Flexibel gebruik: Lebara 20 euro beltegoed biedt je de vrijheid om je beltegoed te gebruiken zoals jij dat wilt. Geen vaste contracten, geen verborgen kosten; gewoon jouw keuze en controle over je mobiele verbruik.
  • Snel en eenvoudig opwaarderen: Het opwaarderen van je beltegoed is binnen enkele ogenblikken geregeld. Met verschillende betaalopties en een gebruiksvriendelijke interface is het opladen van je tegoed een fluitje van een cent.
  • Betrouwbaarheid: Lebara maakt gebruik van een betrouwbaar mobiel netwerk, waardoor je altijd en overal kunt rekenen op een uitstekende dekking en kwaliteit van gesprekken en internet.

Compatibiliteit

Lebara 20 euro beltegoed is compatibel met alle gangbare mobiele telefoons en werkt op het Lebara-netwerk. Je kunt het beltegoed gebruiken voor nationale en internationale gesprekken, sms'en en mobiel internetten.

Of je nu een enthousiaste beller bent, een sociale berichtenstuurder of een fervente mobiele internetgebruiker, met Lebara 20 euro beltegoed kun je onbezorgd communiceren en blijf je altijd in contact met je wereld. Dus aarzel niet en laad vandaag nog je Lebara-beltegoed op voor een zorgeloze en voordelige mobiele ervaring!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #