Wat is een Paysafecard en hoe werkt het?

12-08-2021

Het is tegenwoordig een steeds vaker gebruikt betaalmiddel: de Paysafecard. Een unieke kaart, die voor allerlei handige aankopen te besteden is. We mogen het omschrijven als een handige prepaid creditcard die garant staat voor een veilige betaalmethode. Heb je zelf wel eens gebruik gemaakt van de Paysafecard of ben je nieuwsgierig? Wij leggen in deze blog uit wat een Paysafecard inhoudt en wat je er allemaal mee kan.

paysafecard €10

paysafecard €25

paysafecard €50

paysafecard €100

 

Wat houdt een Paysafecard in?

De naam “Paysafecard” zegt het zelf al eigenlijk al, je kan op een veilige manier betalen. En daar is niets aan gelogen. De Paysafecard gebruiken om online te betalen is volledig veilig en heel handig. Het is namelijk een code die bestaat uit 16 cijfers welke je ontvangt op je e-mail zodra je deze besteld hebt. Deze code is alleen bestemd voor jou, maar bevat verder geen persoonlijke gegevens. Hij is dus ook niet gesynchroniseerd met je bankrekening, deze gegevens houd je lekker voor jezelf.

Waar kan ik een Paysafecard kopen?

Bij Opwaarderen.nl kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke Paysafecard kopen. Wij zijn momenteel de betrouwbare marktleider in een grote diversiteit aan digitale producten, waaronder de Paysafecard en andere prepaid creditcards en prepaid cards.

Waar kan ik de Paysafecard code besteden?

De Paysafecard is een universeel betaalmiddel dat niet alleen bekend staat als veilige betaalmethode, maar ook als zeer veelzijdig. Je kunt hem namelijk besteden bij wel meer dan 1000 online shops. Dat is een van de redenen waarom wij de prepaid creditcard graag in ons assortiment houden. De bekendste en grootste online winkels zitten hier namelijk tussen. De prepaid kaart besteed je onder meer bij Amazon, Alibaba én Zalando. Het is dus echt een multifunctionele kaart!

Zo kan je de Paysafecard ook inleveren om een gamecard aan te schaffen, entertainment te downloaden, films te kijken of je aan te melden voor online dating. De diversiteit van deze prepaid creditcard is dus oneindig.

Kan ik de Paysafecard gebruiken om online te betalen?

De oneindige diversiteit van de Paysafecard zorgt er dus voor dat je niet meer hoeft na te denken over waar je jouw perfecte aankoop kunt doen. De prepaid kaart is wel enkel online te verzilveren en bevat dus geen fysieke kaart, zoals bijvoorbeeld je bankpas. Met de 16-cijferige code van de Paysafecard kan je online ontzettend veel mooie aankopen doen of het perfecte cadeau voor een dierbare kiezen.

Welke voordelen heeft de Paysafecard?

Wil je een prepaid creditcard kopen, dan is de Paysafecard verreweg de beste optie. Naast dat de prepaid kaart een veilige betaalmethode is en er wel 1000 shopmogelijkheden zijn, bewijst de kaart je ook een wederdienst als dank voor het gebruik ervan. Na 12 maanden ontvang je via Opwaarderen.nl namelijk een paysafe-tegoed van €3,-, zodat je de kaart kunt opwaarderen. Nog een handig voordeel dus, want het opwaarderen van je kaart zorgt ervoor dat je nog meer leuke aankopen kunt doen in een van je favoriete online winkels!

Geef de Paysafecard cadeau!

Heb je zelf al een aantal leuke aankopen gedaan met de Paysafecard en zou je het nu wel eens cadeau willen geven aan een vriend of vriendin? Dan kan je de prepaid creditcard kopen en deze als giftcard verzenden. Dit stappenplan is heel eenvoudig. Je voegt de Paysafecard toe aan het winkelmandje en vult vervolgens bij de gegevens het e-mailadres in van de gelukkige vriend of vriendin. Vervolgens beland de unieke code binnen 29 seconden in hun e-mail en kunnen zij direct gaan winkelen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bestel de Paysafecard hier veilig online

Nieuwsgierig geworden naar de Paysafecard? Je kan nu de prepaid creditcard online kopen bij Opwaarderen.nl! Voor onze overige digitale producten verwijzen we je graag naar ons ruime assortiment beltegoed data cadeau kaarten gamecards en alle overige prepaid creditcards . Heb je nog vragen voor ons? Lees dan eerst even onze FAQ .