Top 5 nieuwe Netflix releases – januari 2019

11-1-2019

Na de drukke dagen van december is het deze maand weer tijd om het normale ritme op te pakken. Naast gezond eten, de sportschool bezoeken en hard werken, blijft er gelukkig ook genoeg tijd over om een avondje op de bank televisie te kunnen kijken. Mocht er niks leuks op de zenders zijn, dan is er nog altijd het vertrouwde Netflix. De streamingdienst heeft weer een aantal interessante nieuwe releases in januari 2019 die je niet mag missen!

1. Superbad - 1 januari

Deze Amerikaanse komedie uit 2007 heb je misschien al een aantal keer (of twee) gezien, maar met alle nominaties en prijzen heeft de film wel bewezen dat het een “must-see” is. Het verhaal gaat over twee vrienden die nog voor het einde van hun laatste jaar op de middelbare school een vriendin willen regelen, want na de vakantie scheiden hun wegen. Helaas gaat dat niet zo makkelijk als ze gehoopt hadden. Superbad is de perfecte film om na een drukke werkdag op te zetten.

2. Fashion Chicks - 1 januari

Voor de tienermeisjes onder ons is deze nieuwe release op Netflix in januari 2019 een echte aanrader. In de film wordt een eenvoudig meisje beroemd met haar alter-ego Lizzy, die de mooiste mode ontwerpen deelt met de wereld. Echter is het leiden van een dubbelleven niet altijd even makkelijk, zeker niet als haar grootste vijand achter haar geheim komt. Fashion Chicks is een leuke film om met je jongere vrouwelijke familieleden te kijken.

3. How To Get Away With Murder (seizoen 4) - 1 januari

Groot fan van How To Get Away With Murder? Dan moet je natuurlijk de release van het vierde seizoen gaan kijken. In deze serie geeft Annalise Keating les in hoe je weg kan komen met een moord, wat ze meteen in de praktijk kan toepassen wanneer ze zelf betrokken raakt bij zo’n gebeurtenis.

4. The Space Between Us - 8 januari

Nieuw op Netflix is ook deze film over een jongetje dat wordt geboren op Mars. Zijn moeder, die naar Mars kwam voor een kolonisatie, overleeft de bevalling niet. Haar zoon daarentegen leeft jarenlang op de planeet. Hij weet niet wie zijn vader is en heeft in zijn hele leven maar veertien mensen ontmoet. Na zestien jaar krijgt hij toegang tot het internet, wat hem in contact brengt met een meisje uit Colorado. De film is ook zeker geschikt voor een wat jonger publiek.

5. Kong: Skull Island - 12 januari

Onze laatste tip voor een nieuwe release op Netflix in januari 2019 is deze film waarin een groep ontdekkingsreizigers zich in het domein van King Kong bevindt. Ze denken een mooie reis te maken op het onontdekte eiland, maar niets is minder waar. De muziek, het acteerwerk en de “special effects” dragen bij aan deze interessante avontuurlijke film.

Mocht je inmiddels geen toegang meer hebben tot de streamingdienst, dan kun je altijd je Netflix abonnement verlengen met de Opwaarderen.nl app. Op die manier hoef je nooit meer een nieuwe film of serie te missen. Je kunt ook een Netflix cadeaubon kopen om een familielid of vriend blij te maken met wat nieuwe entertainment op televisie. En dan mag jij natuurlijk vast wel eens meekijken.