Opwaarderen binnen één minuut? Download de Opwaarderen.nl app!

14-12-2018

Wist je dat je Opwaarderen.nl niet alleen via onze website, maar ook via onze app kunt bereiken? De Opwaarderen.nl app is dé manier om meteen via jouw smartphone je beltegoed op te waarderen of een giftcard aan te schaffen. We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje.

Snel en goedkoop opwaarderen

Snel is de app zeker! Na het openen van de app kun je meteen de juiste provider en het gewenste bedrag kiezen. Hiermee bespaar je een hele zoektocht op Google of een ritje naar de winkel, en hoef je nooit meer zonder beltegoed te zitten. De app geeft namelijk ook nog eens elke maand een melding wanneer je je beltegoed weer moet opwaarderen.

Meer dan alleen beltegoed

In de Opwaarderen.nl app kun je niet alleen beltegoed vinden, maar ook giftcards en gamecards zijn binnen enkele seconden te bestellen. Naast bijvoorbeeld Lebara, Lycamobile en Vodafone, kun je ook je slag slaan bij de Netflix-, Spotify- en Xbox-kaarten. Daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden in de app. En die aanbiedingen wil je zeker niet missen!

Wacht daarom niet langer en download vandaag nog gratis de Google Play app of de app voor iPhone en iPad. Met de app van Opwaarderen.nl kun je binnen één minuut opwaarderen en zit je nooit meer zonder beltegoed.