Top 5 nieuwe Netflix releases – december

4-12-2018

Nu de maand vol feestdagen is aangebroken, de woonkamers worden gevuld met kerstbomen en familie vaker over de vloer komt dan je lief is, is niks fijner dan een aantal nieuwe Netflix releases waarmee je kunt ontsnappen aan de feestdrukte. Mocht je je abonnement voor deze maand nog niet verlengd hebben, vergeet dan zeker niet een Netflix kaart te kopen. De volgende vijf films en series wil je namelijk niet missen!

1. Mowgli - 7 december

Mowgli is een nieuwe verfilming van Rudyard Kiplings “Het Jungleboek”, waarin het jongetje Mowgli opgroeit tussen een roedel wolven in de jungle. Dankzij beer Baloo en panter Bagheera leert hij te leven in deze wrede omgeving, maar Mowgli moet zijn menselijke afkomst wel kunnen accepteren. Vanaf 7 december is Mowgli te zien op Netflix.

2. Dogs of Berlin (seizoen 1) - 7 december

Alleen voor de serie Dogs of Berlin zou je al een Netflix giftcard aan willen schaffen. De Duitse voetballer Orkan Erdem is namelijk vermoord en de twee politierechercheurs Erol Birkan en Kurt Grimmer duiken in de onderwereld van Berlijn om deze moord op te lossen. Die blijkt best gecompliceerd te zijn, met betrokkenheid van Turkse bendes, voetbalhooligans, Neo-nazi’s, de Berlijnse maffia en zelfs politici. Dogs of Berlin is vanaf 7 december te zien op Netflix.

3. Five Star Christmas - 7 december

In december moet er natuurlijk ook een kerstfilm worden gekeken. Er zijn inmiddels tientallen titels voor de feestdagen te vinden op Netflix, maar Five Star Christmas belooft een pareltje te zijn. Het verhaal gaat over de Italiaanse premier, die in de week van kerst zijn minnares en politieke rivale ontmoet tijdens een officieel bezoek aan Boedapest. Hiermee belooft Five Star Christmas geen standaard dertien in een dozijn kerstfilm te zijn. De kerstfilm is vanaf 7 december te zien op Netflix.

Meer filmtips? Bekijk onze top 5 beste Kerstfilms op Netflix!

4. Tidelands (seizoen 1) - 14 december

Een interessante nieuwe Netflix release is de serie Tidelands. Liefhebbers van bovennatuurlijke krachten kunnen hun hart ophalen met dit verhaal over een kustdorpje dat bewoond wordt door mysterieuze wezens. Ex-gedetineerde Cal McTeer maakt van alles mee wanneer ze terugkeert naar haar geboorteplaats. Bekijk het eerste seizoen vanaf 14 december.

5. Roma - 14 december

De film Roma mag ook zeker niet ontbreken in de lijst met nieuwe releases op Netflix. Deze Mexicaans-Amerikaanse zwart-wit film gaat over het leven van Cleo in de jaren 70. Ze is een jonge huishoudster in een familie uit de middenklasse in Mexico City. De film wordt heel erg goed beoordeeld en is dus zeker het kijken waard. Hij staat vanaf 14 december op Netflix, dus zet het in je agenda!

Mocht je na het zien van deze nieuwe titels ook iemand anders het plezier van goede films en series willen doen, dan kun je natuurlijk altijd Netflix cadeau geven. Met een Netflix giftcard weet je zeker dat je je familie, vrienden of geliefde het perfecte cadeau geeft. En er passen er nog genoeg onder de kerstboom ook!