Top 5 beste kerstfilms op Netflix

27-11-2018

De dagen worden donkerder, het weer wordt kouder en de feestmaand komt er weer aan. Tijd voor warme fleeceplaids, huissokken, warme chocolademelk met slagroom én… een heerlijke avond bingewatching met Netflix. Het enige dat je nog nodig hebt is een top 5 aan heerlijke kerstfilms. Daarom geven wij je graag een top 5 van de beste winterfilms op Netflix.

 1. Miracle on 34th Street (1947)
  Een heerlijke kerstfilm met dronken kerstmannen en het bewijs dat de echte kerstman echt bestaat.
 2. Alles is Familie (2012)
  Deze Nederlandse film gaat over familie, gevoel en liefde. Alles wat je nodig hebt om in kerststemming te komen.
 3. The Spirit of Christmas (2015)
  Een gedreven advocate probeert rond kersttijd een moord mysterie op te lossen om een geest uit een Inn te verdrijven, maar ze wordt verliefd op deze geest.
 4. I’ll be home for Christmas (2016)
  Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Maar haar vader zet haar plannen op de kop wanneer hij de kerst komt vieren bij haar en haar dochter.
 5. Santa Claus (1985)
  Een film over hoe de kerstman honderden jaren geleden het eeuwige leven kreeg.

Kerstfilms – Alles voor een gezellig avondje

Waan je in de wereld van romantiek, samenwerking en liefde met deze fantastische films voor de feestdagen op Netflix. In onze top 5 beste films voor de feestdagen op Netflix hebben wij een mix gemaakt van ultieme klassieke films met nieuwere kerst thema-films én uiteraard ook één Nederlandse winterfilm. Zo kom jij gemakkelijk in de kerststemming.

Netflix cadeaubon geven – Het ultieme cadeau

Niet iedereen heeft een Netflix abonnement. Juist dan is een Netflix giftcard dé oplossing. Met een Netflix cadeaubon kan je tijdelijk een Netflix toegang krijgen zodat jij in de decembermaand kunt genieten van de beste films voor de feestdagen.

Bij Opwaarderen.nl koop je makkelijk en veilig jouw Netflix kaart!