Spotify Wrapped 2018: jouw jaaroverzicht in één lijst!

12-12-2018

In december sluiten we traditioneel het jaar af met lijstjes. Spotify doet hier ook dit jaar weer getrouw aan mee met Spotify Wrapped 2018. De muziekdienst biedt iedere gebruiker een persoonlijk lijstje met statistieken. En niet alleen de standaard cijfertjes komen aan bod, Spotify deelt ook wat minder voor de hand liggende feitjes.

Muziekfeitjes op een rij

Door in te loggen op de pagina van Spotify Wrapped krijg je toegang tot 10 pagina’s boordevol interessante weetjes. Weet je namelijk nog met welk nummer jij 2018 hebt ingeluid? En voor hoeveel minuten je dit jaar muziek hebt geluisterd? Of met welke artiest jij de meeste tijd hebt doorgebracht? Ook het oudste nummer, het sterrenbeeld van jouw meest beluisterde artiesten én muziek die je nooit luistert komen aan bod. Er is zelfs een afspeellijst gecreëerd met jouw persoonlijke top 100. Deze luister je natuurlijk het liefst zonder gestoord te worden door reclame, wat mogelijk is met Spotify Premium.

Spotify Premium

De abonnementsdienst van Spotify heeft een aantal handige voordelen. Zo kun je muziek downloaden, krijg je geen reclame tussen de muziek door en kun je onbeperkt nummers overslaan. Spotify Premium is daarom de uitkomst voor elke muziekliefhebber. Mocht je zelf nog niet overtuigd zijn, of heb je familie of vrienden die elke keer weer reclame te horen krijgen, koop dan eens een Spotify Cadeaukaart. Het is een mooi cadeau voor Kerst, zodat je toch nog die persoonlijke top 100 van Spotify Wrapped zonder reclame kunt luisteren.