Prepaid belbundel? Dit zijn de 5 voordelen!

18-1-2019

Tegenwoordig is het redelijk standaard om een mobiel telefoonabonnement te hebben, maar nog steeds heeft een prepaid belbundel zijn voordelen. Bij Opwaarderen.nl zijn er zelfs prepaid bundels met genoeg belminuten en data om de maand door te komen. Lees snel verder om erachter te komen of je misschien toch dat vervelende abonnement op kunt gaan zeggen.

1. Geen onverwachte kosten

Een van de grootste voordelen van een prepaid belbundel is dat je precies weet wat je kwijt bent aan sms’jes, belminuten en data. Bij een mobiel abonnement kun je gemakkelijk over je bundel heen gaan en de volgende maand een hoge rekening verwachten, terwijl bij prepaid “op is op” geldt. Je hebt daarom meer inzicht in wat je uitgeeft en kunt hier makkelijker iets aan veranderen.

2. Goedkoper bij weinig gebruik

Mobiele abonnementen kosten al snel een tientje per maand, terwijl dat bij weinig gebruik toch nog redelijk veel is. Een prepaid belbundel is daarom voor mensen die hun telefoon wat minder gebruiken een goede oplossing. Voor een paar euro kun je dan toch de hele maand vooruit.

3. Geen contract

Wanneer je een mobiel abonnement afsluit, zit je een jaar of twee vast aan deze aanbieder. Bij een prepaid belbundel is dat niet het geval. Wanneer je ontevreden bent over bijvoorbeeld het bereik, dan kun je sneller overstappen dan bij een abonnement.

4. Elke maand een andere bundel

Een prepaid belbundel heeft nog meer voordelen, namelijk dat je elke maand een andere bundel kunt kiezen. Opwaarderen.nl heeft bijvoorbeeld de Lyca bundels “Holland”, waarmee je voordelig kan bellen, sms’en en internetten. Ook zijn er interessante Lebara bundels, bijvoorbeeld de “All In”, waarbij je zelfs onbeperkt kunt bellen. Wanneer je dus een maand verwacht veel te moeten bellen of internetten, dan kun je hier op inspelen.

5. Geen BKR-registratie

Een laatste pluspunt van een prepaid belbundel is dat je geen BKR-registratie kunt krijgen. Bij een mobiel abonnement gebeurt dit natuurlijk alleen als je hierbij een telefoon van minstens €250 aanschaft. Toch wel fijn dat je hier later geen nadelen van kan ondervinden.

 

Mocht je binnenkort een nieuw abonnement moeten afsluiten, kijk dan eens of een prepaid belbundel interessant is. Er zijn namelijk veel meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken.