Lycamobile Bundels

Met de bundels van Lycamobile krijg je nationale of internationale minuten en een databundel. De bundels zijn verdeeld in Holland bundels en All in 1 bundels. Kies de bundel die het beste bij jou past.

Direct een nieuwe Lycamobile Holland bundel!

De Holland bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je voordelig en onbeperkt* bellen binnen Nederland met 4G data.

 • Onbeperkt* = Fair usage policy Lycamobile

*Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
**Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

Bestaande klanten ontvangen 35GB Data voor €30. Voor klanten die nog geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €60.

Bij aanschaf van de Holland Bundel Super krijg je in totaal 35GB aan nationale data, daarvan kun je 33.50GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van 35GB is bereikt. Als ook je nationale data van 35GB is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.

Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van je bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

Lycamobile Beltegoed

Lycamobile Internet

Lycamobile Holland

Lycamobile All-in

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer minuten!

Wanneer je nu voor €20 aan Lycamobile beltegoed koopt, krijg je tijdelijk €40 op je SIM-kaart erbij. Dat is dus €20 extra beltegoed. Mocht dit iets teveel zijn, dan kun je ook voor €10 aan beltegoed kopen. Je krijgt dan tijdelijk €20 op je SIM-kaart erbij en dat is dus €10 extra.

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer data!

De Databundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra data beschikbaar maken op jouw smartphone.

Direct een nieuwe Lycamobile Holland bundel!

De Holland bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je voordelig en onbeperkt* bellen binnen Nederland met 4G data.

Direct een nieuwe Lycamobile All-in-1 bundel!

De All-in-One bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je nationaal en internationaal bellen.

 

Doe mee aan deze actie en verdubbel je Lycamobile top up. Dat betekent langer bellen met je familie en vrienden!

• Lycamobile €10, wordt €20
• Lycamobile €20, wordt €40

Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Het extra beltegoed zal automatisch toegevoegd worden aan je beltegoed en is tevens direct beschikbaar zijn. Deze extra beltegoed actie kan niet tegelijkertijd gebruikt worden met andere Lycamobile acties en dient alleen gebruikt te worden binnen Nederland. Wij wijzen je erop dat het extra beltegoed niet gebruikt kan worden tijdens roaming. Dus kosten naar aanleiding van roaming zullen van je basis beltegoed afgehaald worden. De gratis beltegoed actie kan niet worden omgewisseld of ingeruild voor geld en kan alleen gebruikt worden door het nummer welke het aan toegewezen is. Lycamobile behoudt zich het recht om ten alle tijden deze actie te kunnen verbeteren, wijzigen of annuleren.

DATA M: Nu 1GB + 2GB Bonus Data = 3GB totaal - SMS BONUSM naar 3535 na activatie.
DATA L: Nu 7GB + 3GB Bonus Data = 10GB totaal - SMS BONUSL naar 3535 na activatie.
DATA XL: Nu 7GB + 3GB Bonus Data = 10GB totaal - SMS BONUSXL naar 3535 na activatie.

 

 • Bundel: Voorwaarden

Lycamobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Lycamobile behoudt het recht te allen tijde de aanbieding of deze voorwaarden aan te passen of te vervangen of de aanbieding in te trekken

 • Onbeperkt* = Fair usage policy Lycamobile

Onbeperkt bellen is onderhevig aan een fair usage policy van 1000 minuten naar de geselecteerde bestemmingen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 5000 minuten en 5000 sms’jes.

 • Lycamobile Unlimited = Lycamobile Alles-in-1 Bundel L

De Lycamobile Unlimited bundel wordt niet langer verkocht bij Opwaarderen.nl. De naam van deze bundel is veranderd in Lycamobile Alles-in-1 Bundel

Meer informatie over Lycamobile Alles-in-1 Bundel L?

 

 

Verdubbel je beltegoed

Doe mee aan deze actie en verdubbel je Lycamobile beltegoed. Dat betekent langer bellen met je familie en vrienden!

 • Lycamobile €10, wordt €20
 • Lycamobile €20, wordt €40

Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

 

Lycamobile nationale bundels

Bel jij veel nationaal? Dan zijn de Lycamobile Holland bundels iets voor jou. Met deze bundel krijg je nationale minuten en een databundel in één. Juist meer internationaal actief? Lees dan vooral verder voor de Lycamobile All-in 1 bundels.

Holland bundel

De Holland bundels zijn met de scherpe tarieven nationaal een goede keuze. Bel goedkoop naar vaste en mobiele nummers en ook nog gratis onderling met andere Lycamobile klanten. De Holland bundels zijn 30 dagen geldig na activatie van je code.

Lycamobile internationale bundels

Ook heeft Lycamobile internationale bundels waarmee je naar z’n 45 landen kan bellen. Populaire landen waar deze bundels perfect op aansluiten zijn o.a. Marokko, China, Turkije, Suriname, Nigeria, Irak en Polen.

Lycamobile All-in 1 bundel

Met de All-in-One bundels krijg je nationale en internationale minuten, sms’jes en data in één bundel. Goedkoop bellen naar zo’n 45 landen naar vaste en mobiele nummers. Na het opwaarderen zijn deze bundels 30 dagen geldig. Heb je familie of vrienden in het buitenland wonen dan is de Lycamobile All-in 1 bundel de beste keus om je contact goed te onderhouden.

Databundels

Als je geen interesse hebt om minuten te kopen en alleen maar data wilt hebben. Dan zijn er ook Lycamobile databundels los te verkrijgen die opgebouwd zijn met verschillend aantal GB’s. Hierdoor ben je na activatie van deze databundels 30 dagen online. Na deze dagen kan je weer een nieuwe bundel aanschaffen die dezelfde periode weer geldig is. Is je bundel al eerder op? Dan kan je ook een hogere databundel kiezen waardoor je meer GB’s in je bundel krijgt.

Alle bundels zijn makkelijk op te waarderen door te bellen naar 1244 en vervolgens de gesproken instructies te volgen. Na je bestelling ontvang je van ons direct je code per e-mail. Bij Opwaarderen.nl vind je alle Lycamobile producten op één plek.

 

Meer over Lycamobile

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

 1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
 2. Volg de stappen in het gesproken menu
 3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2:

 1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
 2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

 • Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

 • Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.