Populaire XBOX games op een rijtje!

8-4-2019

De Xbox One staat inmiddels alweer een aantal jaar in de Nederlandse huiskamers, maar dat doet niks af aan de populariteit van deze spelcomputer. Elke maand worden er weer nieuwe games uitgebracht die zich snel tot de populaire Xbox games mogen rekenen. Pak je controllers erbij, koop een van onze Xbox Live kaarten en speel vandaag nog een leuke, nieuwe game.

Devil May Cry 5

In het langverwachte vervolg op Devil May Cry 4 uit 2008 is het weer tijd om mee te doen aan een nieuw vechtspektakel. Je neemt deel aan een demonische invasie, een gevecht van goed tegen kwaad. Er is daarbij keuze uit drie speelbare personages die elk hun eigen speelstijl en bewegingen hebben. Devil May Cry 5 behoort niet voor niks tot de populaire Xbox games van dit moment, want met deze avontuurlijke actiegame kun je je uren vermaken.

Metro Exodus

In deze first person shooter kom je terecht in de Metro tunnels onder de ruïnes van Moskou, 25 jaar nadat een nucleaire oorlog de aarde heeft vernield. Een paar duizend mensen proberen te overleven in het post-apocalyptisch Rusland, terwijl ze de tunnels willen verlaten, op zoek naar een nieuw leven in het Oosten. Met Metro Exodus wordt je zeer zeker meegesleept in een episch verhaal gecombineerd met dodelijke gevechten, overleven en horror.

Resident Evil 2

Deze remake van de horror klassieker uit 1998 combineert klassieke actie, spannende verkenning en puzzels in de gehavende stad Raccoon City. De bevolking van deze stad is namelijk getransformeerd tot dodelijke zombies, en jij moet ervoor zorgen dat agent Leon en studente Claire overleven en uitvinden wat er achter de angstaanjagende aanval op de stad zit. Deze singleplayer game mag zeker niet ontbreken bij de populaire Xbox games van dit moment.

Kingdom Hearts 3

Het jongetje Sora bezit een spectaculaire kracht waarmee hij het Disney-universum moet beschermen tegen de invasie van de Heartless. Tijdens deze game kom je in de werelden van Disney en Pixar, en ontmoet je bijbehorende personages uit bijvoorbeeld Toy Story, Monsters, Inc. en Big Hero 6. Ervaar vandaag nog de magie met Kingdom Hearts 3.

Anthem

In deze co-op actie-RPG verken je samen met drie andere spelers een half voltooide wereld vol gevaar en geheimen. Je gaat op zoek naar avontuur, of vecht tegen het gevaar in een exosuit, een kostuum dat extra krachten oplevert. Zo kun je bijvoorbeeld enorm snel rennen, door de lucht bewegen of diepe wateren verkennen. In Anthem laat je je meeslepen in een open wereld met onvoorspelbare omstandigheden en gevaren.

Tom Clancy’s The Division 2

Nadat een dodelijk virus dat heeft gewoed in Amerika, moet een groep burgeragenten genaamd de Division het verval van de samenleving zien te stoppen. In de realistische omgeving van Washington D.C. speel je tot met vier andere spelers om de stad en overgebleven burgers te beschermen. Het spel belooft een spannend verhaal met verrassende wendingen en genoeg dynamiek.

Apex Legends

Na het populaire Fortnite is Apex Legends het volgende battle royalespel dat de wereld moet veroveren. Drie dagen na de lancering had Apex Legends al maar liefst 10 miljoen spelers. In het Titanfall proberen zestig spelers elkaar uit te schakelen, terwijl ze ieder een bepaalde rol hebben aangenomen. Zo’n rol is bijvoorbeeld offensief, defensief, ondersteuning of verkenning. Iedereen begint in squads van drie, zonder wapens of uitrusting, met als doel te overleven.

Far Cry New Dawn

De laatste game van dit lijstje is Far Cry New Dawn, waarin je zeventien jaar na een wereldwijde nucleaire ramp terugkeert naar Hope County, Montana. De overlevenden hebben zich op hun manier opnieuw gesetteld, maar moeten zich verdedigen tegen diverse aanvallen. En dat is waar jij te hulp schiet.

 

Veel van deze populaire Xbox games zijn gelukkig ook beschikbaar op de PlayStation 4. Mocht je liever op die spelcomputer gamen, dan heeft Opwaarderen.nl ook PSN kaarten ter beschikking