Playstation VR games

13-10-2016

Op 13 oktober 2016 is de Virtual Reality bril van PlayStation volop verkrijgbaar! Waarom is de PlayStation VR zo bijzonder en wie kan er mee spelen?

De scherpe grafische beelden en het gebruik van actie worden met de VR-bril nog spectaculairder. De PlayStation VR biedt de speler de kans om het middelpunt van de actie te zijn en de games op een geheel andere manier te beleven. Dat de Sony VR de deur opent naar een hele andere wereld is bijna vanzelfsprekend; de ‘starterskit’ VR Worlds laat je een voorproefje nemen van de verschillende mogelijkheden van de VR-bril. De 5 kortere spellen bieden inzicht in verschillende werelden; van de oceaan verkennen in een onderzeeër tot ruimtepionier worden; het kan allemaal. Mocht je de smaak al te pakken hebben dan hebben wij hieronder onze top 3 voor de PlayStation VR op een rijtje gezet.

1. Batman Arkham VR
13 oktober 2016

Je moet aan het begin van je speeltijd dan wel kiezen of je wilt zitten of staan, maar dat is ook gelijk het enige nadelige van de Batman Arkham VR voor PlayStation. Pas op voor de muren om je heen en dompel je onder in de gameplay waarbij je op zoek gaat naar je vermiste bondgenoten Robin en Nightwing. Onderweg moet je detective werk doen, puzzels oplossen en je komt ook nog eens bekende gezichten tegen. Het is een sterk staaltje van de Batman Life met onverwachte wendingen die je blijven verassen; een must-have voor de VR-fanaat.

2. Eagle Flight
8 november 2016

Het spel Eagle Flight is een van de 3 games die dit najaar uitkomen van Ubisoft voor PlayStation VR. In het spel vlieg je als adelaar met je team over de wereld op zoek naar een konijn om mee terug te nemen naar je nest. Er zijn natuurlijk kapers op de kust waardoor er een werkelijke race en luchtgevecht ontstaat tussen jouw teammates en het andere team. Een vliegensvlug spel met prachtige graphics die doen denken aan Assassin’s Creed.

3. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
In stores now

De VR add-on van de Rise of the Tomb Raider game is een aspect om niet te missen; mits je er niet misselijk van wordt. De VR-feature heeft 2 instellingen; Comfort & Free. De Comfort modus biedt genoeg gemak om te leren omgaan met de bewegingsvrijheid (mede met de controller). De beelden van de Croft Manor zijn machtig, en er doorheen lopen is dan ook zeker de moeite waard. De Free mode is betoverend, maar zo free dat sommige mensen er misselijk van worden: pas dus op dat je zelf niet misselijk wordt (ook al is het bijna de moeite waard)!

Bereid je goed voor zodat jij klaar bent om alles te kunnen met jouw PlayStation VR of om een van de nieuwe spellen te kunnen spelen; neem een kijkje in onze PlayStation shop.

 

Naar de PlayStation Store!