Nintendo Switch: Beschikbare en binnenkort verkrijgbare games!

16-03-2017

De Nintendo Switch is ein-de-lijk te kopen en nu we een paar weken verder zijn komen de eerste bekende namen tevoorschijn. Spellen als The Legend of Zelda en Mario Kart doen het altijd goed bij zowel de Nintendo “addicts” als andere console liefhebbers. Hieronder vind je een lijstje met de reeds beschikbare spellen, maar ook de binnenkort verkrijgbare spellen voor de Nintendo Switch. Eén ding is in ieder geval zeker. Jij gaat je de komende tijd niet vervelen.

Nu verkrijgbaar:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Een nieuwe Zelda game. Mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. Maak een nieuwe ontdekkingsreis met hoofdpersoon Zelda in een wereld vol avontuur. Dit spel is echt een aanrader om te spelen op jouw Nintendo Switch. Bekijk de trailer en oordeel zelf!

1-2-Switch

Met iemand anders spelen zonder naar een scherm te kijken? Dan is 1-2-Switch het spel voor jou! Je speelt zonder scherm, maar houdt wel de Joy-Con-controllers vast. Eentje voor jou en eentje voor je tegenstander. Vecht met elkaar in een zwaardgevecht, wild west schietpartij of toverstrijd. Ook hier is een trailer van beschikbaar:

Binnenkort verkrijgbaar:

Mario Kart 8 Deluxe

Wie denkt aan Nintendo denkt automatisch aan Mario Kart en andersom. Liefhebbers van o.a. Mario, Luigi, Toad en Bowser kunnen hun geluk niet op, want 28 april komt Mario Kart op de Nintendo Switch. Het is zelfs mogelijk om met maximaal acht vrienden te spelen in de lokale draadloze multiplayer stand. Overigens zijn er in totaal 40 coureurs waaronder een aantal nieuwe personages. Wie precies? Dat zie je terug in de trailer!

Splatoon 2

Het doel van dit spel? Zoveel mogelijk van de wereld verven met jouw kleur. Verven doe je overigens niet met een kwast, maar doe je met wapens en in teams van 4. Dit spel speel je lokaal of online met meerdere spelers! Als je nog niet verslavend was aan één van de eerdergenoemde spellen, dan word je het wel van Splatoon 2. Splatoon 2 komt ergens in de zomer uit!

Helaas zijn we daarmee aan het einde gekomen van de lijst. We kunnen niet verder schrijven, omdat we de neiging krijgen om nu gelijk een Nintendo Switch te kopen en te spijbelen van ons werk. We wensen jullie in ieder geval veel speelplezier!

Nintendo eShop tegoed nodig voor de reeds beschikbare Nintendo Switch spellen? Koop je eShop tegoed bij Opwaarderen.nl

 

eShop tegoed kopen!