Battlenet

Get your Battlenet 50 Euro Gift Card

€ 50,00

1

Direct geleverd

De Blizzard Battle.net gift card ter waarde van 50 euro is je toegangskaartje naar de adembenemende speluniversums van Blizzard Entertainment. Verken de uitgestrekte werelden van spellen zoals World of Warcraft, neem deel aan de futuristische gevechten van Overwatch, of speel slimme strategieën uit in Hearthstone. Voeg eenvoudig saldo toe aan je Battle.net-account en ontgrendel nieuwe avonturen, unieke in-game content, en nog veel meer. Het maakt niet uit of je een veteran gamer bent, of net aan je gaming-reis begint, deze kaart opent de poort naar een eindeloze wereld van entertainment.

Waarom een Blizzard Battle.net gift card?:  

 • Ruime keuze: Met de Blizzard Battle.net gift card ter waarde van 50 euro, heb je een aanzienlijk saldo om je favoriete games, uitbreidingen, of in-game content aan te schaffen.
 • Toegang tot legendarische games: Gebruik je tegoed voor populaire Blizzard games zoals StarCraft, Diablo, Warcraft en vele anderen.  
 • In-game content: Koop krachtige in-game items, nieuwe avonturen of upgrade je personage naar een hoger niveau.
 • Perfect cadeau: Deze gift card is het perfecte cadeau voor elke gamer in je leven - of ze nu hun favoriete game willen uitbreiden of een gloednieuw avontuur willen beginnen.

Compatibiliteit

De Blizzard Battle.net gift card ter waarde van 50 euro is compatibel met alle platforms die Battle.net ondersteunen, waaronder PC en Mac. De kaart kan worden gebruikt in de Blizzard Shop, evenals in de in-game winkels van alle Blizzard-games. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste beginner, de Blizzard Battle.net gift card van 50 euro biedt je de vrijheid om je gaming-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Blizzard Battle.net 50 euro Gamecard verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Blizzard Battle.net gamecard in te wisselen:

Optie 1: Via de website

 1. Log in met je accountgegevens
 2. Op de volgende pagina kun je de code invullen
 3. Klik op 'Redeem Code'

Optie 2: Via de app

 1. Open je de app op je PC of Mac en log je in
 2. Vervolgens ga je naar de 'Shop'
 3. Klik je links onderaan op 'Redeem code'
 4. Nu kun je de code invullen

Je Blizzard Battle.net tegoed is met 50 euro aangevuld!

Hoe bestel ik de 50 euro Blizzard Battle.net Gift Card als cadeau

 
Selecteer het gewenste Blizzard Battle.net tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.