De nieuwe Nokia 3310; ouderwets offline

02-03-2017

Uit de prachtige tijd waarin Britney Spears & Justin Timberlake nog vrolijk samen door het leven gingen en David Beckham blonde lokken had : de Nokia 3310.

De geruchten zijn echt waar! Er komt een nieuwe versie van de telefoon die iedereen vroeger MOEST hebben!

De fabrikant HMD Global, die eigenaar is van het merk Nokia, heeft einde vorige week (op 26 februari) bekend gemaakt dat ze een nieuwe versie van de geliefde 3310 op de markt gaan brengen. Echte details over de telefoon zijn inmiddels ook bekend: een batterij die tot een maand mee zou gaan, 2 vrolijke kleuren en 2 klassieke maar ook een camera waarmee je leuke snaps kan maken. Het feit dat deze telefoon tegen een stootje moet kunnen staat natuurlijk ook hoog op ons verlanglijstje: nooit meer een kapot scherm! Het prijskaartje doet ook denken aan de oorspronkelijke 3310, met een verwachte prijs van rond de €50.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een telefoon die minder prikkels geeft; een dumbphone zoals de 3310, omdat niet iedereen het fijn vindt om altijd online en bereikbaar te zijn. Populaire providers als Lycamobile en Lebara verkopen mede daarom beltegoed en mobiele data apart van elkaar. Lijkt het jou ook wel wat om af en toe offline te kunnen zijn? Neem dan een kijkje op één van onze beltegoed pagina’s:

Lycamobile tegoed Lebara tegoed