12-03-2024

Hoe weet ik mijn telefoonnummer bij Lycamobile? Dat gaat zo!

Wat is mijn nummer bij Lycamobile? Het is een veelgestelde vraag wanneer je net een nieuwe simkaart of een nieuwe telefoon hebt en dus nog even moet wennen aan jouw nieuwe telefoonnummer. Het hebben van een nieuw telefoonnummer hoeft echter niet altijd een probleem te zijn, want er zijn diverse manieren te bedenken die je kunnen helpen met het achterhalen van jouw telefoonnummer. In deze tekst geven we je aan aantal tips, waarna je altijd wel een antwoord hebt op de vraag 'hoe kan ik mijn nummer zien bij Lycamobile?'. Zo weet jij altijd binnen enkele ogenblikken wat jouw nummer ook alweer is.

Wat is mijn nummer bij Lycamobile?

Er zijn dus verschillende manieren om erachter te komen wat jouw mobiele telefoonnummer van Lycamobile ook alweer is. Wanneer je een iPhone hebt en naar 'Contacten' gaat, dan staat jouw eigen naam als het goed is bovenaan. Wanneer je dan op je eigen naam drukt, zul je merken dat je nummer ook direct in beeld verschijnt. Dat is niet alleen erg simpel, maar ook nog eens heel snel. Helaas werkt dit op andere apparaten dan iPhone, zoals Android, niet. Maar niet getreurd: er zijn nog allerlei andere mogelijkheden om jouw telefoonnummer eenvoudig terug te vinden.

Gebruik WhatsApp of bel met een vriend

Want ook iedereen die gebruik maakt van WhatsApp kan zijn of haar nummer zelf snel terugvinden. Hiervoor open je WhatsApp, waarna je via 'Instellingen' op jouw eigen naam drukt. Vervolgens verschijnen er een aantal dingen in beeld, waaronder het nummer dat je voor WhatsApp gebruikt. Heb je geen iPhone én gebruik je geen WhatsApp? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een vriend of een familielid te bellen. Jouw nummer verschijnt dan in beeld bij deze vriend of vriendin, waarna hij of zij jouw telefoonnummer rustig op kan noemen. Het is in deze situatie wel van belang dat je jouw nummerherkenning niet hebt uitgeschakeld, want anders kan hij of zij jouw nummer niet zien.

Via de klantenservice of een USSD-code

Is het na de bovenstaande opties nog niet gelukt om jouw nummer terug te vinden? Ook dan zijn er alsnog verschillende opties om deze alsnog te achterhalen. Het is dan echter wel noodzakelijk dat je jouw Lycamobile-simkaart in het toestel, waar je in dat geval mee belt, hebt gestopt. Wanneer je naar 1200 belt met jouw Lycamobile nummer, krijg je de klantenservice gratis aan de lijn. De serviceverlener kan je vervolgens jouw nummer vertellen. Bel je op een tijdstip dat de klantenservice niet open is? Dan kan je voor de optie met de USSD-code gaan. Ga hiervoor naar de belfunctie van jouw toestel en toets de code *#61# in, waarna er een code verschijnt. De laatste tien cijfers van deze code vormen jouw Lycamobile nummer.

Kies jouw eigen nummer bij Lycamobile

Ga jij voor de eerste keer voor Lycamobile als provider, maar wil je wel graag jouw eigen oude en vertrouwde nummer behouden? Dat kan! Haal jij jouw nieuwe Lycamobile simkaart bij een telefoonzaak, dan kan je aan de serviceverlener vragen of je jouw nummer kunt behouden. Hij of zijn kan jouw huidige nummer op dat moment omzetten naar jouw nieuwe Lycamobile simkaart, waardoor je jouw oude nummer kan behouden en niemand hoeft te vertellen dat je een ander nummer hebt. Dat scheelt weer!

Wil je een nieuw nummer, maar wil je deze zelf kiezen? Ook dat is mogelijk. Vraag bij de telefoonzaak waar jij jouw Lycamobile simkaart koopt welke nummers er nog beschikbaar zijn en kies voor degene die je het makkelijkst kunt onthouden. Op die manier zal je in het vervolg ook niet meer worstelen met de vraag 'hoe kan ik mijn nummer zien bij Lycamobile?'. Meer weten over alle mogelijkheden en voordelen die provider Lycamobile te bieden heeft? Schroom niet om even contact met ons op te nemen!