Zomerkleding inslaan met de Zalando gift card!

1-5-2019

Het bedenken van een cadeau voor mannen is tegenwoordig niet heel lastig meer. Je geeft ze een giftcard voor games of elektronica, zoals een Google Play gift card of een Nintendo eShop giftcard, en ze hebben weer urenlang vermaak. Bij de meeste vrouwen zul je daarentegen toch met iets anders op het feestje moeten verschijnen. Opwaarderen.nl biedt daarom de mogelijkheid om een Zalando cadeaubon te kopen. We delen graag een aantal trends en tips om optimaal te kunnen profiteren van zo’n geweldige kleding cadeaubon.

Leuke zomerjurkjes met print

Wanneer je deze zomer zo’n fijne Zalando cadeaukaart ontvangt, dan kun je helemaal los gaan met de nieuwe trends. De printjes zijn ook in 2019 namelijk niet weg te denken uit het straatbeeld. Dat betekent dat de kleding van deze zomer vol staat met bloemetjes, ruitjes en streepjes. En deze printjes draag je tijdens warme temperaturen natuurlijk het liefst in de vorm van leuke zomerjurkjes. Op Zalando kun je voor ieder figuur en voor elke smaak wel een passend, leuk zomerjurkje vinden.

Kleurrijke zomerkleding voor kinderen

Heb je stiekem al genoeg leuke zomerjurkjes in de kast hangen, en geef je de Zalando cadeaukaart liever uit aan de zomerkleding van jouw kinderen? Dat kan natuurlijk ook! Kinderen zullen de neon-trend van 2019 geweldig vinden. Want zeg nu zelf, wie wil er geen fel gekleurd shirt of opvallende schoenen? Voor de kleine dames kun je met een kleding cadeaubon los gaan met fijne tricot en prachtige tule, terwijl de kleine mannen liever een stoere print op hun shirt zullen wensen. Zalando heeft het gelukkig allemaal in huis!

Zwemkleding kopen voor elk figuur

Mocht je nog wat budget over hebben, dan kun je ook eens kijken naar het grote aanbod in badmode van Zalando. Waar de kleuren van de kleding deze zomer erg fel zijn, is de zwemkleding juist wat donkerder en natuurlijker van kleur. Denk hierbij aan olijfgroen, kastanjebruin of zelfs haver. Je kunt in al deze kleuren zwemkleding kopen bij Zalando, of het nu een badpak, bikini of zwembroek is.

Tips voor insiders: Zalando Lounge

Je kunt de Zalando cadeaukaart ook inzetten voor de Zalando Lounge. Dit is een online outlet speciaal voor leden van Zalando. Je kunt hier met veel korting toffe merken winkelen. Zo scoor jij misschien nog wat leuke zomerjurkjes of zomerkleding voor kinderen voor een klein prijsje.

Goed de zomer door met de gift cards van Opwaarderen.nl

Met een giftcard van Zalando ben je op het gebied van mode helemaal klaar voor de aankomende zomerperiode! Voor de ultieme zomer raden wij aan de nieuwe outfit te combineren met de zomerse deuntjes van Spotify. Met een Spotify gift card luister je zonder onderbrekingen naar jouw favoriete muziek. Mochten er ook koude zomeravonden aankomen, dan zit je goed met een Netflix cadeaubon. Lekker op de bank genieten van de laatste films en series in je nieuwe outfit van Zalando. Zo kom je deze zomer wel door!