Lycamobile opwaarderen doe je zo!

21-02-2024

Als je het liefst onbeperkt met vrienden, collega’s of familie spreekt, wil je graag heel snel gebruikmaken van razendsnel internet, sms en veel belminuten. Maar hoe moet je Lycamobile opwaarderen en hoe kom je aan een opwaardeercode? Wij helpen je door een aantal heel eenvoudige mogelijkheden voor je op een rij te zetten en geven tips voor het succesvol opwaarderen met Lycamobile!

Ontvang een beltegoedcode voor Lycamobile opwaarderen

Voor het opwaarderen met Lycamobile zijn er een aantal opties. De eerste mogelijkheid is door het ontvangen van een unieke beltegoedcode die alleen voor jou bestemd is. Hiervoor hoef je alleen even te bellen met het servicenummer van Lycamobile. Deze mogelijkheid werkt als volgt:

 • Bel het gratis met het servicenummer 1244 of toets 92# op je telefoon
 • Volg de instructies die je te horen krijgt en ontvang de opwaardeercode
 • Voer de unieke opwaardeercode in op je telefoon en start direct met sms’en, bellen en/of internetten!

Lycamobile opwaarderen door een unieke code in te toetsen

Niet iedereen vindt elke opwaardeermogelijkheid even prettig. Daarom kan je Lycamobile ook opwaarderen door een unieke code in te toetsen. Hiervoor hoef je dus niet te bellen naar het servicenummer van Lycamobile, maar gebruik je enkel de toetsen op je telefoon.

Dit doe je op de volgende manier:

 1. Koop je Lycamobile beltegoed van €5, €10 of €20 online bij Opwaarderen.nl. Check je e-mail, WhatsApp of sms om te zien of je de opwaardeercode in goede orde hebt ontvangen. Deze opwaardeercode kun je nu intoetsen op je telefoon. Dat doe je zo:
 2. Toets *101* in op het bel-menu van je mobiele telefoon. Vul nu je unieke opwaardeercode in en sluit af met een # (hekje). Nu staat het nieuwe tegoed op je telefoon en kan je weer genieten van frisse sms’jes en belminuten.

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

Wil je eenvoudig met Lycamobile opwaarderen terwijl je in het buitenland bent? Je hebt dan ook de mogelijkheid om via een speciaal telefoonnummer je beltegoed op te waarderen. Dit doe je heel eenvoudig via de volgende weg:

 • Bel naar +31684001244
 • Luister goed naar de gesproken instructies en volg deze op
 • Vul je ontvangen Lycamobile opwaardeercode in op je telefoon en sluit af met een # (hekje)

Als het goed is, is het opwaarderen met Lycamobile succesvol gelukt en kan jij zonder zorgen bellen vanuit het buitenland!

Nog enkele tips voor succesvol opwaarderen met Lycamobile

Wat betreft Lycamobile zijn er een aantal dingen waar we je graag nog even op attent maken. Zo zijn er diverse zaken die handig zijn om te weten als je gebruikt maakt van Lycamobile via Opwaarderen.nl en zit er een geldigheidsdatum aan jouw beltegoed of bundel van de provider.

Hieronder delen we de belangrijkste tips:

 1. Let op meerdere bundels: kies je voor opwaarderen met Lycamobile, dan is het niet mogelijk om meerdere bundels te activeren binnen 30 dagen. Zorg er dus voor dat je goed nadenkt over welke bundel het beste past bij jouw surfgedrag, belgedrag of sms-gedrag. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.
 2. Geldigheidsduur van 6 maanden: heb je beltegoed van Lycamobile gekocht, maar ben je niet van plan om deze gelijk te gebruiken? Zorg er dan voor dat je je tegoed in ieder geval binnen de eerste 6 maanden opwaardeert met de Lycamobile opwaardeercode die je via Opwaarderen.nl hebt besteld.
 3. Geldigheid bij gebruik van simkaart: wanneer je wel je opwaardeerinstructies hebt gevolgd en opgewaardeerd hebt met Lycamobile, maar je simkaart niet actief gebruikt, verloopt je waarde ook na 6 maanden. Ben je wel actief met je simkaart aan het bellen of sms’en? Dan is je beltegoed onbeperkt geldig.

Duidelijk hoe je Lycamobile moet opwaarderen of wil je nog tips? Contacteer ons!

Wil je meer weten over hoe je Lycamobile moet opwaarderen voor beltegoed of wil je meer informatie over hoe je Lycamobile moet opwaarderen met data? Contacteer ons gerust.