Zalando

Koop je Zalando cadeaubon 50 euro kopen

€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Geldig in Nederland
Direct geleverd

De ultieme keuze voor modefanaten, de Zalando cadeaubon van 50 euro is een paspoort naar de meest trendy kleding, schoenen en accessoires van Europa. Geef het perfecte geschenk, of verwen jezelf met toegang tot een eindeloze garderobe vol met de nieuwste stijlen van meer dan 1.500 merken.

Waarom een Zalando cadeaubon?:  

  • Uitgebreide keuze: Ongeacht je stijl of voorkeur, Zalando's brede assortiment van modeartikelen biedt voor ieder wat wils.
  • Comfortabel winkelen: Bespaar tijd en vermijd de drukte. Shop comfortabel vanuit je eigen huis en geniet van snelle, betrouwbare levering en gratis retourneren.  
  • Perfect cadeau: Moeite met het vinden van het perfecte cadeau? Een Zalando cadeaubon van 50 euro is altijd een hit, geschikt voor elke gelegenheid.
  • Flexibele besteding: De cadeaubon van 50 euro kan in één keer worden gebruikt of gespreid over meerdere aankopen, volledig naar eigen wens.

Compatibiliteit

De Zalando cadeaubon van 50 euro kan worden ingewisseld op de Zalando website en via de Zalando app op iOS en Android. Het is geldig in alle landen waar Zalando levert, wat betekent dat je je favoriete mode-items kunt krijgen, waar je ook bent. Ontdek de nieuwste trends en maak een statement met de Zalando cadeaubon van 50 euro.

Volg de onderstaande stappen om je Zalando code in te wisselen:

  1. Log in op uw Zalando account, klik op “Mijn cadeaubon” en verzilver uw cadeaubon
  2. Kies het gewenste artikel en voeg deze in het winkelwagentje toe
  3. Bij betalingsmethode kies je voor “Cadeaubon”
  4. Betaal het gewenste artikel

Je Zalando tegoed is aangevuld!

Het kan voorkomen dat het artikel goedkoper is dan het bedrag wat er op de Zalando cadeaubon staat. Dit is geen enkel probleem. Je kan het restantbedrag namelijk de volgende keer weer gebruiken. Zo maak je optimaal gebruik van je cadeaubon. Tevens is het tegoed onbeperkt geldig. Je hoeft dus niet overhaast iets uit te zoeken, maar je kunt rustig wachten tot de collectie uitkomt waar je graag iets van wilt hebben. Let wel op: deze code is alleen te gebruiken in Nederland.