T-Mobile Prepaid Internet

De vrijheid van mobiel internet op je laptop maar dan zonder contract.

Meer informatie over T-Mobile Prepaid Internet

De reden voor het aanschaffen van een prepaid internet simkaart is eenvoudig. Je kunt overal zorgeloos Prepaid Internetten en je houdt de volledige controle op de kosten. Met T-Mobile Prepaid Internet bepaal jij hoeveel je wilt uitgeven aan internet. Door je T-Mobile Prepaid Internet simkaart op te waarderen stel je daarmee je limiet voor Prepaid Internet vast. Is je Prepaid Internet tegoed op, dan kun je het eenvoudig weer opwaarderen op Opwaarderen.nl.

Voor wie is Prepaid Internet?

Prepaid Internet van T-Mobile is geschikt voor iedereen die op Prepaid basis wil Internetten. Met T-Mobile Prepaid Internet ben je mobiel, dus het is ideaal voor laptop gebruikers. Als je met je laptop in een WiFi hotspot zit, haal je eenvoudig je Prepaid Internet stick eruit en kun je verder gratis internetten. Is er geen WiFi hotspot in de buurt, geen nood, doe je Prepaid Internet stick weer in je laptop en je kunt overal internetten waar je wilt.

Prepaid Internet nu extra voordelig

Bestel je T-Mobile Prepaid Internet simkaart nu online en je krijgt € 2,50 op je simkaart en nog een extra € 22,50 na registratie op de T-Mobile website. Dat is dus € 25,- T-Mobile Prepaid Internet tegoed om mee te beginnen.

Wat heb ik nodig voor Prepaid Internet?

Wat je nodig hebt voor T-Mobile Prepaid Internet is een computer of een laptop waarmee je op internet wilt. Daarnaast heb je een Prepaid Internet internetstick nodig. Dit is een USB stick waar een T-Mobile Prepaid Internet simkaart in kan.

Meer informatie

Algemene informatie over T-Mobile

Samen gamen? Het liefst met Xbox Live Gold!
  • Klantenwaardering: 8,7
  • Snel opwaarderen met de app
  • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017